7 čudnih priča o situacijama kada su djeca uhvatila svoje roditelje u seksu

22/02/2017

Sada nam je svima smiješno, no ta će djeca možda imati traume za cijeli život...

Vjerojatno je neizbježan trenutak u životu svakog roditelja kada vas djeca ulove u situacijama u kojima to ne želite. Na portalu Whisper roditelji anonimno otkrivaju svoje najsramotnije trenutke – kao na primjer kada su ih djeca ulovila dok su vodili ljubav (ili radili nešto perverzno).

Najbolji scenarij bio bi da vaš sin nabasa na staru VHS kopiju Američke pite, ubaci je u videorekorder i tako nauči nešto o anatomiji, doduše možda desetljeće prerano.

A definitivno najgori scenarij je da uleti u sobu dok vi i supruga testirate nove seksi igračke koje ste kupili online – tada vas čeka ozbiljnije objašnjavanje situacije. (Srećom, imamo neke smjernice za to.)

Ali ne bojte se, roditelji na Whisperu vjerojatno su prošli gore od vas. Od toga da su ih uhvatili kako spavaju s djetetovim nogometnim trenerom do dobivanja batina od 6-godišnje kćeri koja je mislila da tata tuče mamu. Bilo da ste roditelj ili netko tko planira imati djecu, ovaj dnevnik sramota može vam poslužiti kao vodič u sličnom nezgodnim situacijama.

Otkrivamo vam 7 najsramotnijih priča s Whispera.

“Moj sin je uletio u sobu dok me njegov nogometni trener pljuskao po guzi”
Samo se nadam da je ova žena uzela dovoljno time-outa da objasni sinu što “uklizavanje” stvarno znači.

“Suprug i ja smo vodili ljubav u 2 ujutro kada je 6-godišnja kćer otvorila vrata sobe i počela vikati na njega ‘Prestani mami nanositi bol!’ Onda je skočila na krevet i pogodila ga knjigom”

Nadajmo se samo da se radilo o knjizi Znatiželjni George, a ne Rat i mir, inače ovaj jadnik nije dobro prošao.

Više pročitajte na menshealth.hr.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj