6 znakova da ste preovisni o njemu

28/02/2018

Sigurni smo da njemu ne bi bilo drago kada bi otkazali nešto što ste namjeravali raditi samo da biste bili s njim...

1. Zaboravljate na prijatelje i obitelj. Više se gotovo uopće ne viđate i ne čujete s prijateljicama i članovima obitelji. To je zato što ste se prilijepili za dragog i on je cijeli vaš život. Opustite malo i otiđite s ekipom na kavu ili izađite navečer van.

2. Redovito kontrolirate njegove poruke, pozive i mailove. Dirate njegov laptop čim uhvatite trenutak da je upaljen, a on nije u blizini. Niti biste vi smjeli kopati po njegovim stvarima bez dozvole niti on po vašim. Sigurno su vas roditelji učili da ne dirate tuđu poštu. Nitko ne sluša roditelje baš uvijek, ali pristojnost i poštovanje privatnosti su bitni. I nemojte da vam padne na pamet tražiti njegove lozinke za Facebook ili Skype.

3. Uzrujate se kad nešto samostalno isplanira. Iako vam je rekao da planira izlazak s dečkima u skorije vrijeme, svejedno ste ludi kad vas obavijesti da je sutra taj dan i kaže vam točno kamo idu i kada se trebaju naći. Dečki se moraju družiti s dečkima i cure s curama. Koji dio vam nije jasan?

4. Ne može disati od vas. Uvijek morate znati gdje je. Provjeravate ga zivkajući, a kad je pokraj vas, kopate po njegovu mobitelu. Svuda i uvijek želite ići s njim. Kako biste se osjećali kad bi vas dečko pratio svuda i provjeravao svaki vaš korak?

5. Stalno se bojite da će vas ostaviti. Imate osjećaj da će vas ostaviti, spakirati kofere i otići u nepoznatom smjeru. Ništa što vam govori ne može vas uvjeriti da vas osjećaj vara. Vjerujte mu kad kaže da vas voli i da nikamo ne ide. Znamo da je teško biti pun samopouzdanja cijelo vrijeme, ali kad nemate konkretnih razloga ne vjerovati mu osim tog osjećaja koji vas proganja, nije nam jasno zašto to radite.

6. Svi vaši planovi uključuju njega. Ako nekim čudom dogovarate nešto što njega ne uključuje, obavezno ćete prvo provjeriti odgovaraju li ti planovi i njemu. To je jasan pokazatelj da ste zalijepljeni za njega i zaista biste trebali malo odstupiti. I on i vi biste trebali imati slobodu samostalnog odlučivanja. Sigurni smo da njemu ne bi  bilo drago kada bi otkazali nešto što ste namjeravali raditi samo da biste bili s njim.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj