6 znakova da bi vaš seksualni život mogao biti bolji

26/04/2016

Odnosno, da bi trebao biti baš onakav kakvog zaslužujete...

1. Iz nekog razloga odbijate partneru reći što želite i kako da vas najbolje zadovolji. Nitko ne može čitati tuđe misli, pa tako ni on. Otvoreno mu priznajte što biste voljeli isprobati ili raditi češće.

2. Ako i uspijete nešto priznati partneru, on ne sluša vaše želje. Ako on i dalje uporno sebično radi samo ono što je u njegovom interesu, razmislite o traženju novog partnera.

3. Gotovo da ne znate što je predigra. Predigra će vas i partnera dodatno povezati, ojačati vašu intimnost te vas uvesti u seksi raspoloženje. Nemojte zanemarivati njezinu važnost baš kao ni sam čin seksa.

4. Ne osjećate se seksi. Kada otkrijete što je uzrok vašem nezadovoljstvu, suočite se s njim i poradite na stvarima zbog kojih ćete se osjećati bolje i seksipilnije. Jer što se bude seksipilnije osjećali, to će i vaša želja za seksom biti snažnija.

5. Nemate dovoljno samopouzdanja za dirty talk. Dirty talk nije za svakoga, no uspijete li se dovoljno opustiti i skupiti hrabrosti, uvjerit ćete se koliko on podiže raspoloženje i koliko je zapravo zabavan.

6. Frustrirani ste jer najčešće ne doživljavate orgazam. Što budete pod većim stresom, to ćete ga teže postići. Ključ zadovoljnog seksualnog života leži u seksu tijekom kojega ste opušteni i maksimalno uživate. Nije loša taktika da pokušate češće masturbirati ne biste li otkrili što vam najbolje odogovara.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj