6 radnji koje trebate napraviti svaku večer prije spavanja kako se strast ne bi izgubila

10/11/2017

Bliskost se ne događa sama od sebe, kao ni strast. Morate raditi na njima!

1. Idite u krevet u isto vrijeme. Parovi osjećaju povezanost kada su na istom mjestu u isto vrijeme. Odluka da u krevet uvijek idete zajedno, stvorit će osjećaj povezanosti među vama, a kada ste već u njemu, iskoristite savršenu priliku za vođenje ljubavi...

2. Odvojite se od elektronike. Neka vaša spavaća soba bude vaše ljubavno gnijezdo... Mjesto na kojemu neće obavijesti s društvenih mreža, mjesto na kojemu ništa osim vas dvoje neće postojati. Tako će bliskost među vama postati veća.

3. Ne čavrljajte, razgovarajte! Umjesto čavrljanja tijekom trajanja reklama, razgovarajte u krevetu držeći se za ruke. Nakon prepričavanja dana koji je iza vas, vrlo brzo ćete doći i do one teme koja je jedina bitna- vas dvoje.

4. Započnite predigru puno prije ulaska u sobu. Predigra je ono što čini seks zanimljivijim. Zbog toga je započnite već tijekom jutra kako bi on nestrpljivo čekao kraj radnog vremena da vas što prije vidi. Mala poruka na hladnjaku ili uzbudljivi poziv tijekom dana? Imate bezbroj mogućnosti. Zaintrigirajte ga i dajte mu do znanja da ga želite.

5. Istražite što odgovara vašem partneru i što voli. Najbolja predigra je ona koju započinjete kako biste zadovoljile partnera bez očekivanja povratne reakcije. Pružite svom muškarcu opuštajuću masažu koja će uzburkati strasti, a istovremeno ojačati vaš odnos i povjerenje.

6. Ne umanjujte važnost poljupca za laku noć. Neki parovi ne vole spavati zagrljeni, potreban im je prostor, smeta im vrućina ili jednostavno ne žele dijeliti svoj pokrivač... Kako god, nikada ne zaboravite na taj mali, slatki poljubac koji zaokružuje cjelokupan dan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj