5 ženskih nesavršenosti koje muškarci obožavaju

18/05/2016

Vi vidite nesavršenosti, a on vidi dijelove vas koji vas čine jedinstvenom, neodoljivom ili čak seksi.

Svi imamo svoje sigurnosti, no činjenica je kako ih žene često ističu i njima opsjedaju kako sebe, tako i svog partnera. Istina? Iako biste vjerojatno voljeli imati tijelo poput jednog od anđela Victoria's Secret ili mislite kako nemate lijep osmijeh, činjenica je da većina muškaraca nije luda za ženama manekenske građe, pa čak ni onima koje se naizgled u svakom trenutku čine besprijekornima.

Zapravo ih većina ne voli mršavost, a za ovim su nesavršenostima jednostavno ludi.

Razmak među zubima

Vjerovali ili ne, ova je sitna nepravilnost nešto čemu muškarci teško odolijevaju.

Pokoji kilogram viška

Znate za onu: „Bolje da ljulja nego da žulja“ ? Muškarci uglavnom nisu opsjednuti savršeno zategnutim tijelom te preferiraju raskošne obline, posebno kad njih nosi žena puna samopouzdanja.

Opušten izgled

Trudite se izgledati besprijekorno u svakome trenutku, ali on jednostavno obožava kad kosu svežete u neurednu punđu i ušuškate se u njegovu trenirku. Razbarušena kosa i lice bez šminke često je look koji smatraju privlačnijim od previše sređenog. Ipak, svaki dečko voli curu koja drži do sebe pa se nemojte previše opustiti.

Male grudi

Ankete i istraživanja mnogo su puta pokazali kako su male grudi muškarcima itekako seksi. Vjerovale ili ne, nisu baš svi ludi za ogromnim, bujnim poprsjem!

Nepravilan nos

Prema mišljenju muškaraca, takozvani „grčki profil“ licu daje poseban šarm.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj