Ajmo, rastezanje! 5 vrućih poza za super uski osjećaj

16/01/2021

Možete raditi Kegelove vježbe do iznemoglosti, a možete isprobati i ove poze...

Čelo. Legnite na leđa, stisnite čvrsto noge i podignite ih visoko u zrak. On neka klekne ispred vas i neka drži vaše noge u zraku, s jedne strane, i neka upravlja s vama kao da svira instrument. Ako slučajno nemate kondicije držati noge visoko u zraku, savijte ih u koljenima i svejedno uživajte.

Kobra. On neka legne na leđa, raširi noge i savije ih u koljenima. Vi kliznite njemu među noge oslonjeni na ruke. Ovo je zapravo varijacija u kojoj ste vi u tipično muškom položaju u misionarskoj pozi. Lagano kružite bokovima i trljajte se o njegovu pubičnu kost. Njegove pripijene noge koje dodatno pritišću vaše bokove i vaše stisnute oko njegovog penisa priuštit će vam najuži osjećaj ikad.

Duboka masaža. Ravno legnite na trbuh kao da ležite na stolu za masažu. Lagano raširite noge kako bi on mogao ući u vas straga. On neka noge drži oko vaših, a vi svoje, nakon što uđe u vas, stisnite koliko god možete. Želite li super uski osjećaj, prekrižite ih u području gležnjeva. A želite li još dodatne stimulacije, stavite ruku ispod svog klitorisa i istovremeno se dodirujte.

C-ključ. Legnite na bok, on neka legne na bok iza vas, a vaša donja noga neka bude između njegovih nogu. Neka uđe u vas straga, pritiskajući vas prema sebi za dodatnu stimulaciju. Želite li još više užitka i za sebe i za njega, omotajte lubricirani kažiprst i palac oko njegovo penisa dok penetrira u vas. Osim što je ova poza ivrsna predispozicija za maratonski seks, ostavlja vam ruke slobodne za dodatne dodire tamo gdje najviše volite.

Seksi stiskavac. Stojte nagnuti prema naprijed kao u doggy pozi, rukama se oslonite na krevet i skupite noge koliko god možete. Savijte leđa i izbacite guzu za intenzivniji osjećaj. On neka u vas penetrira straga, a kako bi i vama i njemu osjećaj bio što intenzivniji, stišćite Kegelove mišiće.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj