5 vibratora koje trebate u svom životu!

21/12/2020

Za najseksi stimulaciju onog vašeg gumbića koji jedva čeka da ga se dotakne...

Unatoč onome što ste vidjeli u popularnim serijama i filmovima, većina žena ne može doživjeti orgazam jedino penetracijom. Da, istina je: potrebno je malo više truda da biste dobili veliki O - iako to ne znači da seks bez njega ne može biti jednako zabavan i ugodan. A kad smo kod toga, dopustite da vam ponudimo nekoliko klitorisnih vibratora koje biste trebali sami sebi ubaciti pod bor. Počastite se, zaslužili ste!

Lelo Sona 2 Cruise

6

Ovo maleno čudo zovu najvećim pomakom posljednjeg desetljeća kada je stimulacija klitorisa u pitanju. Zahvaljujući SenSonic tehnologiji, stimulira znatno veći dio klitorisa, odnosno jedinstvene pulsacije koje cijelo vrijeme odašilje obećavaju najintenzivnije i najdublje orgazme koje možete zamisliti. Možda nije najjeftinija opcija, ali je opcija koja vrijedi baš svake lipe.

Charlotte Sucker

2

Ovaj model preporučujemo svima koji nikada prije nisu posjedovali seksualne igračke. Zahvaljujući pristupačnoj cijeni, odlična je opcija za igračku u koju niste sigurni. Ima sedam različitih načina usisavanja pa ako planirate s njim provesti popodne, pobrinite se da imate dovoljno baterija kod kuće. Dodatan plus je što izgleda preslatko i stane na dlan.

Love Bug Clit Sucker

3

Imate li nešto izdašniji budžet, ovo je igračka za vas. Punjiva je, tako da nikada ne morate brinuti hoće li se potrošiti baterije tijekom intenzivnog sessiona. Ima pet intenziteta usisavanja, a najbolje je što vibrira super tiho (vjerujte nam kako je ovo jako bitna stavka ako ne živite sami). Samo pripazite da imate jastuk preko lica kada za to dođe vrijeme. 

Satisfyer Pro Traveler

4

Mogli bismo ga okarakterizirati kao sitan, ali dinamitan. Pripremite se na uzbudljive trenutke od kojih će vam se zavrtjeti u glavi, zahvaljujući 11 opcija usisavanja. Punjiv je, tih i vodootporan, a dolazi s elegantnom magnetskom kapicom koja će vam pružiti maksimalnu diskreciju.

Satisfyer Curvy 2+

5

Slično kao i njegov rođak prethodno spomenut, ima 11 opcija usisavanja klitorisa i 10 vibracija, ali ovaj je dizajniran s dva super jaka pogonska motora. Zanimljivo je i to što se može kontrolirati putem mobilne aplikacije, pa je jako zanimljiva igračka za sve one koji su u vezi na daljinu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj