5 stvari koje svaku ženu čine privlačnijom

11/06/2019

Uz ove je recepte svakog frajera lakše oboriti s noga...

Mazni glas. Muškarci su osjetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas (poput Marilyn Monroe), dečki će to vrlo brzo primijetiti. 

Žene s osmijehom na licu i suzama od sreće. Žene koje se svako malo rasplaču, nisu osobito privlačne muškarcima. Znači, večer na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite s frendicama. S dečkom radije (stisnite zube) i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.  

Ženstvene obline. Vaš dragi sigurno neće primijetiti (niti vam zamjeriti) ona tri kilograma viška kojih se toliko želite riješiti pa u zadnje vrijeme tražite da ugasi svjetlo prije vrućih igrica među plahtama. Većina muškaraca više voli žene s pravim oblinama, a ne mršavice. 

Crvena odjeća. Ako želite da vas muški rod primijeti, odjenite crvenu haljinu – naime, znanstveno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje. 

Smijeh, smijeh i još malo smijeha. Američki znanstvenici dokazali su da osmijeh pozitivno djeluje na partnera, odnosno na dio njegova mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smijeh je doista lijek – između ostalog i za ljubav! Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smiju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj