5 stvari koje o njemu najčešće ne znamo

27/04/2017

Iako volimo misliti da u dušu poznamo svoje snažnije polovice, postoje neke stvari koje o njima najčešće ne znamo. Ili možda ne želimo znati...

Koliko on zapravo često masturbira. Bez obzira koliko često stupate u intimne odnose, on se i dalje brine o sebi poprilično često. To nema veze s vama. To je nešto što oni rade bez obzira na (ne)zadovoljstvo vezom i seksualnim životom.

Nije nimalo zadovoljan što postoji puno 'muških' stvari u koje se ne razumije. Nikada ga niste vidjeli kako mijenja gumu? Ili slaže police? Ili zabija čavao? Može biti da on nema pojma kako to napraviti i samo zato što ima penis ne znači da je automatski predodređen da zna učiniti sve što bi sukladno očekivanjima društva u kojemu živi trebao učiniti i zapravo tiho živi u strahu da bi se moglo saznati jednog dana da on nešto ne zna napraviti.

Baš poput vas, i on je nesiguran po pitanju vlastitog izgleda. On može trljati svoj trbuh i šaliti se na račun svojih trbušnih mišića, biti samouvjeren i odvažan oko svoje visine iako je nizak ili hvaliti se veličinom penisa, ali duboko u sebi i on bi volio neke stvari promijeniti i nije zadovoljan svojim izgledom kao ni mi žene.

Vjerojatno sa svojim prijateljima češće priča o svojim bivšima nego o vama. Nemojte poluditi, to uopće nije velika stvar. Za početak, žene su kudikamo indiskretnije od muškaraca kada je u pitanju ono što otkrivaju svojim prijateljima o osobi s kojom su upravo sada. Muškarac ostaje prilično šutljiv o svojoj djevojci jer ne želi da mu je prijatelji zamišljaju golu i/ili da je spominju u bilo kojem kontekstu koji im nije po volji. Ponekad se dečki trebaju hvaliti o nekoj seksualnoj eskapadi i zato koriste svoje bivše radije nego trenutne odabranice.

Misli da je vaša najbolja prijateljica zgodna. I prijateljica vaše prijateljice. I vaša kolegica. I vaša mlađa sestra. To ne znači da će on napraviti ili da želi napraviti nešto. No, ako postoje atraktivne žene u vašem životu ili čak one ne tako atraktivne, možete biti sigurni da ima prilično detaljnu mentalnu sliku onoga kako je on zamišlja golu.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj