5 stvari koje bismo voljeli promijeniti kod dejtanja

30/08/2015

Dečko i cura se upoznaju. Dečko i cura izađu zajedno. Dečko i cura se zabavljaju. Ili ne?

1. Ljudi znaju biti nevjerojatno okrutni. Da, čak i vi. Budite iskreni i priznajte sami sebi. Koliko je puta svima nama bilo lakše jednostavno ignorirati poruke druge osobe umjesto jednostavno, iskreno priznati da to nije to.

2. Oni najokrutniji nam nekako najviše lutaju po mislima. Što manje dotične čujemo, to ih više želimo vidjeti. Što ih manje vidimo, to više razmišljamo o njima.

3. Više ne postoje čvrsti, sigurni dogovori. Pozvao vas je van u fini restorančić, nakon 5 dana kombinacija odabrali ste savršenu haljinu, a onda je javio da se ipak vidite na nekom potpuno desetom mjestu. Ili da se uopće ne vidite. Do neke iduće prilike...

4. Čari tehnike. Vidio je vaš propušteni poziv. Pročitao je vašu poruku. Bio je u međuvremenu aktivan i na fejsu i na Instagramu. Nekada smo se mogli tješiti da je možda nekako uspio izgubiti naš broj telefona, ali danas, uz sva čuda tehnike, ne ostaje nam ni zrnce utjehe već surova realnost da nas jednostavno ne želi u svom životu.

5. Onaj tko je na fejsu i onaj tko je u stvarnosti su dvije različite osobe. Na fejsu je on nasmijan, slatkorječiv, britak, zabavan, a u stvarnosti je freak koji je zaljubljen u sebe, koji ne prestaje pričati i s kojim je nevjerojatno teško biti na istoj valnoj duljini.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj