5 sekspresnih trikova za veće zadovoljstvo

12/02/2020

Vaš seksualni život može postati znatno uzbudljiviji uz ova ekspresna rješenja...

Jastuk kao omiljeno pomagalo! Ne, nemojte se seksati s jastukom, to je malo uvrnuto. No dodavanje jastuka u igru, odnosno podmetanje jastuka pod prava mjesta može začiniti stvari - poboljšati kut penetracije i povećati osjećaj ugode, a posebno ako volite doggy style.

Čarapice ostavite na sebi! Jedno je ludo istraživanje pokazalo da nošenje čarapa tijekom seksualnog odnosa pomaže u regulaciji tjelesne temperature, a što povećava osjećaj ugode tijekom seksa te olakšava postizanje orgazma. A ako mislite da u čarapicama ne izgledate seksi, vrijeme je da pronađate najseksi par ikad!

Dajte kravati neku novu svrhu! Upotrijebite kravatu za vezanje ruku, ili nogu, ili kao povezac za oči. Ograničenje fizičkih sposobnosti te percepcije samo doprinosi osjećaju ugodne i uzbuđenja.

Vibrirajte! Zajedno... Zašto bi vibrator bio rezerviran isključivo za vaše solo igrice? Uključite ga u svoj redoviti seksualni život između vas i vašeg partnera. Može pomoći i vama stvaranjem dodatne ugode, kao i njemu. Nemojte ga gurati u rupe za koje niste dobili dopuštenje, ali ga slobodno prislonite uz njegove mošnje (spoiler alert!!! - svršit će dok kažete seks).

Zaboravite na spavaću sobu! Zašto biste se seksali isključivo u spavaćoj sobi? Isprobajte seks na kauču, pod tušem, u kadi, na podu, u autu, u parku, moru... Mogućnosti je bezbroj, a sve izvan vaše seksualne rutine rezultirat će leptirićima u trbuhu, uraganima uzbuđenja i eksplozivnim orgazmima!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj