5 seksi stvari koje bismo trebali savladati prije 35. godine

15/11/2021

Mislite na sebe, radite ono što volite i uživajte maksimalno...

Istraživanje je pokazalo kako žene starije od 35. godina najviše uživaju u seksu. Razlog je, kako tvrde znanstvenici, bolje poznavanje svoga tijela, svojih želja i potreba. Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja bismo trebale savladati do 35. godine života.

1. Radite ono što volite

Seks je vrlo intimna i strastvena radnja u kojoj sudjeluje dvoje ljudi. Užitak koji može donijeti vođenje ljubavi je nevjerojatno iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. OK je reći 'ne', no ne ustručavajte se isprobati nešto novo.

2. Eksperimentiranje nije tabu

Povjerenje između partnera koji su u dubljoj vezi itekako može utjecati na kvalitetu seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaju, mali eksperimenti u seksu su i više nego dobro došli. Isprobajte, kombinirajte i uživajte.

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od spolnih bolesti kojih u posljednje vrijeme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na svježe veze i nove intimne partnere. Ne vrijedi riskirati.

4. Voli svoje čvrsto tijelo

Tijelo u dvadesetim godinama života je prelijepo i zato ga se ne treba stidjeti. Ženska silueta je moćno oružje kojem ne može odoljeti niti jedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksepilom i uživajte u onome što imate jer neke stvari ne možemo vratiti.

5. Nemojte žuriti

Seksualni odnos može biti vrlo zanimljiv te može trajati čitavu noć... ili dan. Nije sve u seksu, već u puno sitnica prije i poslije njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega . Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj