5 seksi poza stvorenih za tmurne dane i chillanje pod plahtama

16/01/2021

Ako su vam ove ideje ipak nekako promaknule, vrijeme je da ih isprobate.

Upali ste u rutinu i pod hitno vam je potrebna promjena! Pa, što ako vam kažemo da za potpunu promjenu i nije potrebno promijeniti partnera? Mi imamo bezbolnije rješenje koje će zasigurno rasplamsati strast u krevetu.

Čelo

Legnite na leđa, stisnite čvrsto noge i podignite ih visoko u zrak. On neka klekne ispred vas i neka drži vaše noge u zraku, s jedne strane, i neka upravlja s vama kao da svira instrument. Ako slučajno nemate kondicije držati noge visoko u zraku, savijte ih u koljenima i svejedno uživajte.

Kobra

On neka legne na leđa, raširi noge i savije ih u koljenima. Vi kliznite njemu među noge oslonjeni na ruke. Ovo je zapravo varijacija u kojoj ste vi u tipično muškom položaju u misionarskoj pozi. Lagano kružite bokovima i trljajte se o njegovu pubičnu kost. Njegove pripijene noge koje dodatno pritišću vaše bokove i vaše stisnute oko njegovog penisa priuštit će vam najuži osjećaj ikad.

Duboka masaža

Ravno legnite na trbuh kao da ležite na stolu za masažu. Lagano raširite noge kako bi on mogao ući u vas straga. On neka noge drži oko vaših, a vi svoje, nakon što uđe u vas, stisnite koliko god možete. Želite li super uski osjećaj, prekrižite ih u području gležnjeva. A želite li još dodatne stimulacije, stavite ruku ispod svog klitorisa i istovremeno se dodirujte.

C-ključ

Legnite na bok, on neka legne na bok iza vas, a vaša donja noga neka bude između njegovih nogu. Neka uđe u vas straga, pritiskujući vas prema sebi za dodatnu stimulaciju. Želite li još više užitka i za sebe i za njega, omotajte lubricirani kažiprst i palac oko njegovo penisa dok penetrira u vas. Osim što je ova poza izvrsna predispozicija za maratonski seks, ostavlja vam ruke slobodne za dodatne dodire tamo gdje najviše volite.

Seksi stiskavac

Stojte nagnuti prema naprijed kao u doggy pozi, rukama se oslonite na krevet i skupite noge koliko god možete. Savijte leđa i izbacite guzu za intenzivniji osjećaj. On neka u vas penetrira straga, a kako bi i vama i njemu osjećaj bio što intenzivniji, stišćite Kegelove mišiće.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj