5 (ne)seksi mitova!

16/01/2020

Postoje neke zablude kojima smo mi žene sklone vjerovati, a tiču se seksa i frajera. Saznajte koliko u njima doista ima istine!

Skloni smo vjerovati svemu što čujemo, iako se često radi o apsolutnim glupostima i neistinama za koje ni sami ne znamo gdje smo ih čuli. Saznajte kojim to pričama možemo vjerovati, a koje baš nikako ne drže vodu!

Zabluda br. 1

Dok ste prilikom seksa vi na njemu, penis se može slomiti! - teoretski se može slomiti, ali to se neće dogoditi samo tako. Da bi do toga došlo, morale biste se doista snažno i naglo pomicati, jako, jako snažno.

Zabluda br. 2

Penis pun vena znači nekakav problem! - Ovakav penis potpuno je normalna stvar, baš kao i zakrivljen penis. Dapače, prilikom seksa, normalno je da su na penisu vene snažno izražene jer upravo zahvaljujući protoku krvi vaš partner ima erekciju.

Zabluda br. 3

Postojanje povezanosti između dlakavosti i seksualnih predispozicija! - Neki su muškarci izrazito dlakavi zahvaljujući isključivo genima i dlakavost nema nikakve veze s razinom testosterona. Jednako kao što ćelavost ne znači opadanje libida. Postoji mogućnost da dlakaviji muškarci imaju nešto više testosterona, no oni koji su glatki kao bebina guza sigurno zbog toga nisu manje muževni niti je njihova seksualna moć manja.

Zabluda br. 4

Ne masturbiraju svi muškarci! - Mogli bismo komotno reći da svi muškarci redovito masturbiraju jer samo 5% sveukupne muške populacije to ne čini. To što ste u vezi ne mora ništa značiti. Masturbacija je potpuno normalna stvar i ako nemate problema sa seksom, činjenica da on ponekad masturbira ne bi vas uopće trebala brinuti.

Zabluda br. 5

Veliki frajer mora imati velikoga! - Ovo apsolutno nije točno. Visina muškarca ne znači obdarenost u južnim krajevima. Postoje neke tjelesne karakteristike koje ukazuju na to da bi mogao biti obdaren, ali visina nikako nije jedna od njih. Izrazito visoki frajeri mogu imati jako malog, baš kao što niski mogu skrivati pravog pitona.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj