5 načina kako seks pretvoriti u zabavu!

08/09/2015

Nikada nije kasno za svladavanje novih trikova...

1. Zadirkujte ga. Palite ga lagano cijelog dana, a navečer mu pripredite večer za pamćenje. Vežite ga na primjer za stolicu ili krevet, povežite mu oči, a zatim ga krenite nježno ljubiti, milovati i draškati po cijelom tijelu. I nemojte popustiti njegovoj želji za vama nakon prvih par minuta. Neka igra slobodno potraje...

2. Zadržite štikle na sebi. Obujte najvrtoglavije koje imate. Prizor vaših nogu urezat će mu se u sjećanje zauvijek, a i vama će instantno podići razinu samopouzdanja.

3. Sekstajte! Sekstanje je opasno potcijenjeno. Šaljite mu najzločestije poruke koje vam padnu napamet (samo vodite računa da spominjete samo ono što ste doista spremni provesti u djelo). Zločeste slike, bojite li se da bi mogle procuriti, ni nisu potrebne. I same će ga riječi dovoljno napaliti.

4. Imate li luksuz da se seksate negdje gdje nema susjeda i drugih ljudi koji bi nešto mogli čuti u blizini, slobodno si dajte oduška i budite glasni koliko god to želite. Stenjite, vrištite, uzdišite, zapovijedajte mu, štogod da vas pali!

5. Igrajte se! Doslovno! Igrajte poker, šah, monopoly, remi, ili štogod volite i osmislite 'kaznu' za gubitnika. Uloge definirajte na samom početku!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj