5 kreativnih izgovora za izvući se iz dejta

08/04/2019

Neka vam ove domišljate žene budu inspiracija

 "Išla sam na dramsku na faksu i jedan me kolega iz grupe pozvao van. Bio je u redu, ali mi se nije sviđao pa sam mu rekla da ne mogu jer idem kupiti mačku. Sve sam to ubrzo zaboravila tako da sljedeći tjedan kad me pitao kako mi je mačka sam ga mrtva hladna pitala - Koja mačka?"

"Rekla sam svom dejtu da moram kući jer mi je frendica javila da moram voditi psa veterinaru jer je progutao čarapu. Uopće nemam psa...."

"Upoznali smo se preko Tindera i činio se sladak, ali kad smo se našli zaudarao je pa sam rekla da sam zaboravila da moram vratiti jednu haljinu prije nego što se dućan zatvori i pobjegla."

profimedia-0415433006

 "Stvarno sam se veselila dejtu s tim frajerom, sve dok me nije nazvao i pitao mogu li ga pokupiti jer mu je oduzeta vozačka dozvola. To mi se uopće nije svidjelo pa sam mu javila da ne mogu doći jer idem doktoru jer me zabrinjava količina ušnog voska u mojim ušima. Odvratno, znam. Nije mi se više javio."

"Dok sam radila kao konobarica i htjela sam se izvući iz spoja, samo bih rekla da se u restoranu u kojem radim nešto zapalilo i moram hitno ići."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj