4 znaka da nije više lud za vama

23/03/2018

Ako vam intuicija govori da je nešto krenulo u krivom smjeru, i još ste k tome primijetili ovakvo ponašanje, vrijeme je da se pripremite na najgore...

Govor tijela mu je drugačiji no inače. Ljudi koji zajedno žive ili provode mnogo vremena zajedno, razviju poseban govor tijela. Ako vam se čini da je ta usklađenost narušena, vjerojatno ste u pravu. Želi li vas ostaviti, pri razgovoru će okretati od vas pogled, srce, vrat i dlanove. Ako pak okreće cijeli prsni koš, znači da ga definitivno više ne zanimate.

Predlaže vam čudne ideje. "Što misliš o otvorenoj vezi bez obaveza?" Ako vam postavi to pitanje, znači da želi pobjeći. Ne, to ne znači da želi seks u troje ili nešto slično - nemojte se zavaravati!

Ne želi razgovarati o budućim planovima. Ako je odlučio ostaviti vas, na sve moguće načine pokušat će izbjeći bilo kakvo planiranje budućnosti. Reći će vam da "nema smisla previše razmišljati jer tko zna što budućnost nosi". Neće imati novca za izlaske, tvrdit će da mora štedjeti i slično - umjesto veselja i ležernosti, svaka tema o budućnosti iz njega će izvući čudne odgovore i isprike.

Razgovori postaju čudni. Ne zna kako bi vam priopćio vijest o prekidu pa često u običnom svakodnevnom razgovoru nastane neugodna tišina. Vi nešto kažete, on šuti, a na postavljena pitanja ne odgovara ili zamuckuje - definitivno nešto nije u redu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj