4 stvari zbog kojih smo frajerima neodoljive

31/10/2017

Budite prirodni, spontani i dosljedniji sebi, a ako je onaj pravi, bit će lud za vama i voljeti vaše vrline, ali i mane...

1. Impresionirajte ga arsenalom svojih vještina. Vremena u kojima frajeri padaju na žene koje su spremne potčiniti ih i gledati ih kao božanstvo, odavno su prošla. Frajeri s kojima bi svaka žena rado bila u ozbiljnoj vezi vole snažne i neovisne žene koje su obrazovane, inteligentne i sposobne. Vaše kvalitete i sposobnosti idu vam u prilog, zato se ne ustručavajte pokazivati ih. Očarajte ga svim svojim atributima i dajte mu do znanja da je pravi sretnik što vas ima.

2. Budite apsolutno iskreni i svoji, od prvog dana. Nemojte glumiti ono što niste jer se i najsitnijim lažima unaprijed osuđujete na propast. Vaši će stavovi, navike i pravo lice isplivati na površinu kad-tad, pa ih nema potrebe prikrivati ili uljepšavati. Umjesto toga, budite prirodni, spontani i dosljedniji sebi, a ako je onaj pravi, bit će lud za vama i voljeti vaše vrline, ali i mane.

3. Nemojte mu podilaziti ni na koji način zbog kojeg se ne osjećate ugodno. Samo zato što je on prezgodan, uspješan i šarmantan, što vas je pozvao na spoj i platio vam piće dajući vam do znanja da mu se sviđate, ne znači da morate zaboraviti na svoje ja i učiniti sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice, zadržite sebe i svoja uvjerenja i jasno mu dajte do znanja kakav ste tip žene. Ako mu se stvarno sviđate, on će to cijeniti.

4. Dajte mu da diše! Nemojte gušiti jedno drugo ljubomornim ispadima i sumnjičavim provokacijama. Budite na oprezu kad su druge žene u pitanju, ali nemojte zaboraviti da niste vezani pupčanom vrpcom i da ne morate baš svaki trenutak provoditi zajedno. Dok god vam ulijeva povjerenje i dokazuje da je vjeran samo vama, nemate razloga za ljubomoru i brigu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj