4 stvari na koje će pasti svaka od nas

30/11/2017

Slobodno nam javite ako znate gdje ovakvi frajeri rastu!

Koristite ruke

Mala pomoć u kuhinji poput otvaranja staklenke može biti zavodljiva. Jer svaki put kad joj i oko najmanje sitnice pokažete koliko ste dobri s rukama, ona će se sjetiti koliko ste dobri s rukama dok ste u krevetu.

Djelujte na njezin njuh

Preskočite kolonjsku vodu i posegnite za nečim drukčijim poput pudera za bebe. Da, stručnjaci kažu da upravo takav svježi miris privlači žene. U pozadini toga krije se jednostavno to da žene vole čistoću, a miris pudera odiše njome. Tuširanje prije pudranja je obavezno, a dobro bi bilo i da očistite stan ako vam ona stiže u posjetu.

Pomalo neuredan stil

Pritom mislimo samo na stil odijevanja. Ako niste zakopčani do grla sa svakom crtom zapeglanom, zračite samosvjesnim „baš me briga“ stavom koji žene smatraju neodoljivim. Ne zalizujte kosu previše, pustite je da malo pada, preskočite brijanje vikendom, zarolajte rukave i pokažite malo te ruke koje ona voli mjerkati. Ako vam još nije jasno što se traži, upišite u tražilicu Ryan Gosling i proučite fotke.

Pravo muško

Budite džentlmen. Rezervirajte mjesto za večeru, otvarajte joj vrata, stavite joj ruku po sredini leđa dok prolazite kroz gužvu. Takve su geste seksepilne jer joj govore da vam je stalo i da je cijenite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj