4 stvari koje ubijaju njegovu želju za seksom

31/01/2018

Ovo će ubiti njegov libido ekspresnije nego što mislite...

Skrivanje iza ugašenog svjetla. Čak i ako ste jako sramežljiva cura, zaboravite na sram kad ste u krevetu! Znamo da je to ponekad teško i da se možda osjećate nesigurno potpuno izloženi njegovu pogledu, ali razmislite - pa s vama je u krevetu zato što mu se sviđate, a ne zato što misli da imate celulit, da ste ružni ili da imate preveliku stražnjicu. Voli vas i želi - to su dovoljni razlozi da se otkrijete i uživate u svojem tijelu!

Glumljenje užitka. Ako mislite da muškarci ne znaju kad glumite užitak u krevetu, varate se. Dobro, nekoliko puta ćete uspjeti, ali otkrije li samo jednom da ste glumili, svaki sljedeći put u krevetu će biti sumnjičav - a seks će biti nikakav.

Pitanja za koja nije ni vrijeme, ni mjesto. Jedino što želi da ga pitate u krevetu jest želi li da ga legnete na leđa, da se postavite "na sve četiri" ili da ga stavite u usta. Pitate li ga hoće li s vama sutra u kupovinu, hoće li posjetiti vašu najbolju frendicu (ili, ne daj Bože, punicu), ubit ćete mu volju za seksom.

Odgađanje seksa kako biste obavili nešto drugo. Mazite se, postaje vruće, polugoli ste i sprema se žestoka akcija? Nemojte se predomisliti zato što ste zaboravili nazvati mamu ili frendicu, pokupiti rublje s balkona, otvoriti prozor ili nešto slično. Definitivno će, čak i ako se brzo vratite ljubavniku, izgubiti volju za seksom.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj