4 stvari koje svaki normalan frajer mrzi

09/05/2019

Ove stvari bi doista bilo pametno da izbjegavate. Za vaše dobro!

1. Planiranje njegovog vremena. Možda ste vi rođena organizatorica i možda su vaše ideje genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje donosite bez njega, neće naići na odobravanje. Uopće nije stvar u tome koliko je neki plan dobar ili ne, bitno je to što će on imati osjećaj da njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno. Slobodno vi razrađujte ideje, ali ga svakako prvo upoznajte s njima prije nego što ga dovedete pred gotov čin.

2. Odnos mama-sin. On se zasigurno neće buniti ako mu pripremate jelo, održavate stan čistim i peglate njegove košulje, ali krenete li mu prigovarati zbog svake sitnice baš kao da ste mu mama, vaš bi odnos lako mogao poprimiti atmosferu adolescentskih ratova. Ako mu svakodnevno zamjerate hrpu stvari, radije se zapitajte jeste li spremni šutjeti i trpiti to dok god ste zajedno. Jer ako mu mama tijekom cijelog života nije uspjela usaditi neke navike, vjerujte nam da nećete ni vi.

3. Plakanje. Neće vam uzeti za zlo rasplačete li se na super emotivnu scenu iz filma. Niti ako vas zadese neki ozbiljni problemi. Ali ako cendrate svaki put kada uđete u raspravu s njim, budite sigurni da vam se ne piše dobro jer cendranje i zanovijetanje frajeri mrze iz dna duše. Odrastite i prestanite se ponašati poput razmažene princeze!

4. Prijateljstvo s bivšim. Možda ste vi i vaš bivši imali divan sporazumni prekid i možda ste ostali dobri prijatelji, ali vjerujte da će njemu to biti malo teže shvatiti. Ne kažemo da morate prekinuti svaki kontakt s bivšim, ali nastojte ne prepričavati mu vaše kave, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos s bivšim bio bezopasan, on će na njega uvijek gledati kao na ozbiljnu prijetnju pa što manje zna o vašem druženju, to bolje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj