4 situacije u kojima sexting nije dobra ideja

31/07/2017

Koliko god ga voljeli i koliko god uzbudljiv bio, nije baš svaki trenutak savršen za sextanje...

Kada znate da vozi. Znate li da upravo vozi prema doma s posla ili da je na putu, suzdržite se od slanja golišavih slika ili seksi poruka jer će se ili zabiti u stup, ili će pokupiti nekoga na cesti. Vodite računa o njegovoj sigurnosti, a poruka može pričekati.
 
Kada priprema važan ispit ili projekt za posao. Znamo da je namjera najbolja, ali ako vaš dečko ima važan ispit za nekoliko dana, seksi poruka definitivno nije pravi pristup. Najbolje bi bilo da ga ostavite na miru, jer ako mu pošaljete poruku, neće se moći koncentrirati ni na što osim nje.
 
Na obiteljskom ručku. Zamislite situaciju... On sjedi za stolom, baka mu upravo stavlja juhu u tanjur, a na mobitelu se pojavljuje slika koju je trebao vidjeti samo on. On se crveni, baka prolijeva juhu, a i njegov ujak je upravo vidio kako izgledate bez majice. Ako znate da je u situaciji u kojoj će se zacrveniti ako dobije takvu poruku, pričekajte neko bolje vrijeme.
 
Kada je na razgovoru za posao. Vaša seksi slika u grudnjaku i gaćicama ga sigurno može osloboditi stresa, ali ako je upravo na putu do razgovora za posao, samo ćete mu stvoriti dodatni stres. Zamislite da upozna potencijalnog šefa s opterećenjem u hlačama...
Photo credit: Profimedia
 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj