4 savjeta za sve one koji ljubav traže online!

08/09/2020

Ako ste ljubav odlučili potražiti putem aplikacije, evo što morate imati na umu...

1. Izbjegavajte neobične fotografije. Pod time podrazumijevamo slike vas kada ste bili beba, slike vas otprije 10 godina kada ste izgledali potpuno drugačije, a pogotovo slike koje su toliko fotošopirane da vas ni rođena mater ne bi prepoznala. Vi se nadate da frajer na kojeg ste kliknuli izgleda kao i na slici, pa se ponašajte i sami u skladu s tim. Obmane ne vode ničemu. Morat ćete ga kad tad upoznati, a tada ništa nećete moći sakriti!

2. Odaberite savršenu naslovnu fotografiju. Po mogućnosti neku na kojoj ste sami. Bez najbolje prijateljice, mame, rodice, sestre ili bilo koga za koga bi vas mogao zamijeniti. Želite da klikne na VAŠU fotografiju, na VAŠEM profilu za upoznavanje!

3. Razmislite o pratnji za prvi dejt. Nije loša ideja imati pratnju za prvi sastanak uživo. Ne mora nužno biti uz vas, ali neka sjedne par stolova dalje kako bi vas imala na oku ili mogla uskočiti ako bude potrebno. Dogovorite tajni signal za pomoć ako vam zatreba izvlačenje sa spoja.

4. Kava je dobra ideja za prvi sastanak. Večera je preformalna, ali kava je idealna. Kafić je odlično mjesto za upoznavanje i prvi susret uživo. Opuštena je atmosfera, opušteniji ćete biti i vi, a osim toga, bit ćete okruženi mnoštvom ljudi za slučaj da nešto krene po zlu i jednostavno želite nestati!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj