4 ključa uspješne veze na daljinu

22/03/2018

Mnogi ne uspijevaju izdržati u takvoj vezi, a najčešće ne mogu podnijeti što voljena osoba nije pokraj njih i tada svaka sitnica postaje velik problem...

1. Komunicirajte što je moguće češće. Tako ćete pronaći rješenje za sve probleme. U današnje doba komunikacija na daljinu vrlo je jeftina i dostupna gotovo posvuda: Skype, WhatsApp, FaceTime… Možda biste ponekad mogli uzeti i olovku i papir pa poslati romantično pismo. Možda vam to zvuči smiješno, ali nešto “staro” može zapaliti vatru u vezi.

2. Izražavajte iskreno svoje emocije. Recite mu da ga volite i da vam nedostaje. Zamolite ga da i on vama kaže što osjeća prema vama. Pričajte mu sve o događajima u svom životu. Na taj način ćete mu dati do znanja da želite da bude dio vašeg života i da treba znati sve o vama.

3. Imate li dovoljno novca, posjetite ga iznenada, neočekivano. Tako ćete mu doista pokazati da vam je jako stalo do njega.

4. Ako vam je stvarno stalo, budite ustrajni i snažni! Nije jednostavno održavati vezu na daljinu i potrebna je velika snaga da prebrodite sve probleme i izazove. Razmišljajte o tome da ćete jednog dana, koji i nije toliko daleko, opet biti zajedno. I budite uvjereni da će se to ubrzo i dogoditi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj