4 dejt poteza koja će mu se urezati u sjećanje

17/01/2019

Ljubavni trener Matthew Hussey savjetuje što napraviti na prvom izlasku s novim frajerom da ga "izbacite iz cipela"

1. Budite društvena leptirica Razgovarajte s drugim ljudima. Frajerima je seksi kada vide da je žena komunikativna i s drugima. Potrudite se da drugi mahom budu žene kako se bi vašu komunikaciju s frajerima shvatio na pogrešan način i ohladio se.

2 Predložite promjenu plana Predložite malo odstupanje od planiranog dejta. Dobro je da on ima plan, ali to ne znači da vi ne možete predložiti novi restač koji mora isprobati. Frajeri vole biti vođe, ali zabavno im je kada i vi sudjelujete jer ste tako dobar tim.

3 Dajte mu signal naklonosti Dajte mu uranjeni kompliment. Dejtanje je poput partije pokera u kojoj svaki igrač nestrpljivo čeka da se izlože karte. Umjesto da ga držite u neizvjesnosti, kompliment mu udijelite odmah. Odmah će se osjećati ugodnije.

4 Kada je najbolje – nestanite Dajte mu do znanja da imate dogovor nakon dejta. S prijateljicom, ne s drugim frajerom. Ostavite ga u stanju da želi još. Pristojno odbijte zadnje piće, ali dogovorite idući dejt. To će održavati plamen dok vas opet ne vidi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj