3 stvari koje želite saznati prije 4. dejta (jer zadnje što želite je gubiti vrijeme na nešto što nema budućnosti)

22/12/2021

Do vremena kada dosegnete brojku četiri, često morate odlučiti hoće li vaš odnos postati ozbiljan ili ćete odustati. Da biste izbjegli gubitak vremena na krivog frajera, saznajte sljedeće...

Je li zadovoljan na poslu?

Njegov stav oko karijere može vam otkriti idu li vaši životi prema istom cilju ili ne. Važno je frajera pitati voli li ono što radi. Isto tako morate procijeniti možete li uskladiti njegov posao sa svojom vezom.

Kakva je bila njegova zadnja veza?

Razgovor o bivšima dat će vam do znanja kako će se on ponašati kroz dulji period, kad završi vrijeme njegovog najboljeg ponašanja i osvajanja. Tu temu započnite na primjer da ga pitate kako to da je takav super frajer kao on solo. To je uostalom kompliment koji će dodatno potaknuti raspravu. Zreo i suosjećajan frajer, obično će vam nabrojati neke od kvaliteta svojih bivših, prije nego vam krene objašnjavati zašto stvari nisu funkcionirale. Ako je on pritom nervozan, trese nogom ili je jako kritičan, problem je vjerojatno u njegovom nedostatku strpljenja i razumijevanja.

Kako se nosi s dugovima?

Prije svega, dug nije uvijek loš. Frajer sa studentskim kreditom se "pametno" zadužio, jer je to investicija koja će se isplatiti u budućnosti. Način kako se odnosi prema novcu, pokazatelj je njegovog karaktera i odgovornosti.

Razgovarajte o gospodarstvu općenito tako da na jednostavan način razgovor možete preusmjeriti prema financijama. Spomenite mu da ste upravo platili račun za svoju kreditnu karticu i gledajte reakciju. Ako je i donio neke brzoplete odluke, sve je u redu dok vam spominje kako je platio svoje dugovanje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj