3 stvari koje morate znati o seksu bez obaveza

01/11/2015

Uvjereni ste kako želite senzacionalni seks za jednu noć? Razmislite još jednom...

1. Ako ste lako zaljubljive prirode, seks za jednu noć nije za vas. Frajere i žene emocije diraju na drugačiji način. Daleko manji broj žena nego frajera, zapravo može imati usputni seks bez emocionalne predanosti i otići ne povrijeđene. Za one koje to ne mogu, uvijek postoji opasnost da ostanu emocionalno slomljene. Prije nego se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to podnijeti bez posljedica, jednako kao i on.

2. Seksom ne pokušavajte zaboraviti bivšeg. Često je usputni seks odraz prijašnjih bolnih veza i prekida, stoga ne želite biti ranjivi kao u dugoj vezi. Vjerojatno još uvijek gajite osjećaje prema svom bivšem, i nastojite ih se riješiti mijenjanjem više partnera. Razmislite kada ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Također, znamo da vjerojatno uplašeno bježite da ne biste bili ponovno povrijeđeni. Pametno je rasčistiti sve vezano uz prošlost, kao biste mogli slobodno potražiti zabavu u susjedstvu.

3. S frajerom koji vam se istinski sviđa igrajte na kartu strpljenja. Ako vas frajer privlači, ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda on može pokušati vidjeti koliko daleko može ići. Ako se seks dogodi prerano, on će se pitati jeste li i s drugim frajerima odmah završili u krevetu kao i s njim. Zapravo, što prije "popustite", manje će frajera planirati ozbiljnu budućnost s vama.  Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj