3 ideje za večer u dvoje - na budžetu

14/02/2018

Jer ljubav ne bi trebala imati cijenu...

Konačno se smirila sva valentinovska gungula! A budući da veljača jaše odmah za siječnjom, nije potrebno objašnjavati da se svi još uvijek oporavljamo od blagdanske sezone i da nam u novčaniku 'pušu rupe sa svih strana'. Zato imamo za vas 3 izvrsne ideje za dobar provod u dvoje - kod kuće!

  1. Društvene igre kao predigra. Sigurno doma na raspolaganju imate barem neku društvenu igru. Izaberite omiljenu, malo začinite pravila, smislite kazne i nagrade za određene situacije koje se u igri mogu dogoditi i na najvrckastiji način se uvedite u seksi rapoloženje. Samo nemojte izabrati Monopoly jer bi 7 sati predigre ipak moglo biti malčice previše. A tko zna, možda je to baš po vašem ukusu!
  2. Provedite večer u kuhinji, zajedno. Volite li kuhati, provedite večer zajedno kuhajući omiljena jela. A ako baš niste od kuhanja, lijepo servirajte stol, izvadite sve jestivo iz hladnjaka i smočnice i bacite se na oživljavanje kultnih scena iz '9 i pol tjedana'. Garantiramo da će to biti večer koju ćete oboje pamtiti zauvijek.
  3. Kućno kino. Ne zaboravite koliko su kompromisi seksi. Pripremite kokice, piće, sve ono što biste imali i u kinu (samo oduzmite paprene troškove) i naravno, omiljene filmove. Jedan film po vašem izboru, jedan po njegovome, a tko zna, možda vas ponekad seksi scena zapali puno prije nego filmovi dođu do kraja.

Fotografije Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj