15 stvari koje zgodnog frajera ODMAH pretvaraju u rugobu

31/05/2016

Zločest je prema Pahuljici? Kakvo čudovište!

1. Nepristojan je prema uslužnim djelatnicima. Ako je nepristojan prema ljudima za koje smatra da su „ispod njega“, on je grozna osoba i tu nema previše filozofije. Možda bi se trebao okušati u dvostrukoj smjeni kafića u centru usred ljetne sezone. Možda će ga to naučiti da iz kafića nikad više ne izlazi bez debele napojnice i ogromnog osmijeha na licu.

2. On ZNA da je zgodan. Ovo je pomalo teško objasniti budući da želimo da ljudi budu puni samopouzdanja i sigurni u sebe, ali postoji nešto u tim previše sigurnim frajerima što nas rijetko privlači na drugi spoj.

3. Neobrazovan je. Jednostavno ne postoji pristojan način na koji možemo reći da je netko jednostavno – glup, ali nešto još gore od toga je i nepostojeća želja za učenjem kao i ignorantnost. Da, rečenica poput: „Hitchcock? Tko ti je taj?“, vagine pretvaraju u kalifornijske pustinje za vrijeme sušne godine.

4. Egocentrik je. U 2016. godini možemo sa sigurnošću reći kako je malo nevjerojatno da svaki frajer nije pročitao bar NEKOLIKO članaka o tome kako djevojku jednostavno MORAJU pitati poneko pitanje i o njoj. Mi to gledamo ovako – ako ga ne zanima gdje radite, onda ga vjerojatno ne zanima ni gdje vam je klitoris. A to nas dovodi do sljedećeg (VRLO BITNOG) zaključka...

5. Ne zanima ga što volite u krevetu. Postoji bitna razlika između frajera koji nije spektakularan u krevetu, ali se trudi, i onog koji je previše zauzet vezom sa svojim penisom kako bi se bavio nebitnim stvarima poput vašeg orgazma.

6. Ima odbojan miris. Feromoni su ozbiljna stvar! Ako vam muškarac miriše odbojno, bez obzira na to ponaša li se poput hodajuće parfumerije ili nikad nije čuo za tuš, vaša je veza osuđena na propast.

7. Konstantno odmjerava druge žene. Dragi frajeri, znamo da gledate druge žene jer ih u većini slučajeva ne gledate ništa više ni intenzivnije od nas, ali barem pokušajte stvoriti iluziju o tome kako pored nas ne primjećujete nikog drugog. Vježbajte pred ogledalom ako baš morate. Ošamarite se po draguljima svaki put kad osjetite potrebu buljiti u dekolte cure na drugoj strani tramvaja. Jednom ćete naučiti.

8. Stalno se žali na sve. Prestanite! Život je težak, problemi su neizbježni i svi imamo loše dane, ali ako baš svaki tren provodite žaleći se o tome kako baš ništa u vašem životu nije dobro (pa očito čak ni mi), šanse su da imate posla s nezahvalnim idiotom.

9. Grozan je kuhar. Ne, ne mora biti Jamie Oliver, ali nema isprike za frajera koji još uvijek ne zna skuhati tjesteninu. Problem nije u njegovom kuhanju – problem je u tome što to znači da se nije ni potrudio naučiti kuhati što, dalje, znači da očekuje da će to netko do kraja života raditi umjesto njega.
10.    Zločest je prema Pahuljici. NOPE! Svaka osoba zla prema mom psu smatra se bivšom. Vi ste najslabija karika, zbogom!

11. Sve svoje bivše naziva „ludim kujama“. Možemo se složiti da od svih naših veza mora postojati bar jedna u kojoj druga osoba nije bila pomahnitali manijak. Ako su njemu baš sve bivše „psihotične luđakinje“, šanse su da je jedina „luđakinja“ u cijeloj toj priči upravo on.

12. Ne skida se s mobitela. Ako ni za romantičnom večerom ne može na trenutak spustiti prokleti telefon, nadamo se da ste pobjegli prije glavnog jela.

13. Ne zna se obući. I tu ne govorimo o tome da ima samo dva para hlača, ali jednostavno ne možemo za ruku držati frajera koji ponosno nosi sandale s čarapama.

14. U javnom se prijevozu ne ustaje starijima, a ni trudnicama. Brzinska prognoza, ali upravo je ocijenjen kao nikakav otac i općenito sebična, ignorantna, nepristojna i loša osoba.

15. Kvari vam raspoloženje. Bez obzira na to kakvim se čini drugima, frajer zbog kojega se osjećate manje od potpune desetke nije vrijedan ni sekunde vašeg vremena.

Izvor: Cosmopolitan US

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj