15 frajera na koje svi padnemo prije ili kasnije!

15/01/2020

Ovo je 15 frajera na koje ćete kad-tad naići u životu. I možda se zaljubiti u njih!

1. Brat vaše prijateljice. 'Znate što bismo trebale napraviti? Trebale bismo otići u Markovu sobu i slušati njegove albume, i mirisati njegove parfeme, i isprobavati njegove majice. Onako... čisto iz zabave!' Bez brige, svi smo to prošli...

2. Fiktivni lik. Možda je u pitanju lik iz vaše omiljene serije, možda glavni junak vašeg najdražeg romana, a možda čak i fiktivna verzija neke stvarne osobe, no jedno je sigurno - prije ili kasnije uhvatit ćete se kako maštate o tome kako bi veza vas i XY-a bila savršena, samo da on postoji u stvarnom životu.

3. Konobar. Ili cocktail majstor. Ili prodavač u vašem odjednom omiljenom dućanu. Uopće ga ne poznajete, susrećete ga posvuda, i nerijetko maštate o njemu. I njegovim savršenim očima. I guzi. I što biste mu sve radili samo da vam se ukaže prilika. A vjerojatnost za to je sve veća otkako se intenzivno truditi sve češće 'slučajno' naletjeti na njega.

4. Vaša potpuna suprotnost. On je punker, vi ste nježna princeza, no svejedno maštate o njemu i tome kako biste zapravo bili poprilično neobičan i zabavan par.

5. Prijatelj vašeg dragog. Ok, nije da biste se upustili u ovu priču, no u nekom paralelnom svemiru u kojemu ne biste bili s vašim dragim, definitivno biste njegovog najboljeg prijatelja doživljavali kao preslatkog, šarmantnog, zavodljivog i zabavnog kandidata za ozbiljnu vezu.

6. Dečko vaše prijateljice. Ako nikada niste razmišljali o tome kako bi bilo biti u vezi s dečkom vaše dobre prijateljice, ili lažete, ili vaša prijateljica ima očajan ukus za frajere.

7. Vaš rođak u petom koljenu. Da, potajno ćete se uvijek pitati bi li bilo incestuozno biti u vezi s njim. Redovito ćete doći do zaključka da bi iako ste toliko daleka rodbina da zapravo i niste sigurni na koji ste način točno u rodu. No zato ćete i dalje uživati u razgovorima s njim i zagrljajima prilikom kojih ćete uvijek iznova konstatirati kako savršeno miriše.

8. Zločesti frajer. On ne može biti veći stereotip nego što postoji. Znate da veza s njim nema nikakve budućnosti, da je užasan izbor za vas, no svejedno ga ne uspijevate izbaciti iz glave.

9. Autoritativna figura. On je poprilično stariji od vas, no prokleto je šarmantan. Možda je profesor na vašem fakultetu ili vaš šef, no sva ta moć definitivno samo pridonosi njegovom šarmu i privlačnosti. Upravo zbog svoje pozicije on je za vas zabranjeno voće, no to ne znači da ne smijete maštati o njemu, a što redovito činite.

10. Nedostižni frajer. Između vas je oduvijek postojala određena kemija, no kada ste vi bili single, on je bio u vezi, a sada kada ste vi u vezi, on je ponovno bacio oko na vas. Onda se dogodi period da ste oboje single, ali je on baš u tom trenu na putu oko svijeta. Ah, možda u nekom drugom životu...

11. Kolega s posla. Mjesecima ste se trudili zbližiti se s nekim tko radi s njim da biste se na kraju relativno zbližili i s njim i shvatili da je frajer čista dosada. No svejedno, i dalje je melem za vaše oči.

12. Seksi stranac. Upoznali ste se dok ste bili na studentskoj razmjeni, ili kada je on bio na ljetovanju u vašoj zemlji. I on i njegov naglasak su vam bili opasno seksi, no surova je realnost da su se prokleti kilometri ispriječili između vas.

13. Frajer koji nikada neće biti vaš. On je vama opasno seksi, vi nažalost njemu niste. Ne zato što ga niste vrijedni nego zato što jednostavno niste njegov tip. Ali samo da se zna, u vašoj ste glavi vas dvoje opasno seksi par.

14. 'Prijatelj'. On vam je oduvijek bio najbolji prijatelj i uvijek ste ga na neki način doživljavali kao brata. Sve dok niste shvatili da zapravo jako dobro izgleda i da se odlično slažete i da veza s njim uoće ne zvuči kao luda ideja...

15. Frajer kojeg ste vidjeli jedan jedini put. Nemate pojma tko je, otkud je, niti kakav je, ali se zato još uvijek sjećate njegovog osmijeha, i odjeće, i tog čarobnog trenutka kada ste ga ugledali i kada su vam leptirići zalepršali trbuhom. Još uvijek se potajno nadate da ćete opet negdje nekad naletjeti na njega.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj