14 problema koje će shvatiti sve cure s neslužbenim dečkom

22/08/2016

Tehnički, on nije samo tvoj. Ali zapravo je.

Budimo realni – veze su komplicirane. Ponekad ćete se pronaći u situaciji u kojoj vaš dečko zapravo nije vaš dečko i vi zapravo niste u vezi iako se tako ponašate. On je vaš neslužbeni dečko i, iako sve ukazuje u to da vi jeste u vezi, vi tehnički i dalje možete viđati druge ljude. Iako ne biste trebali. Jer ste u vezi. Iako niste baš službeno. Ako ste se ikad pronašli u ovakvoj situaciji, onda vam sljedećih 14 stvari neće biti nepoznate.


1. Ponekad na društvenim mrežama naiđete na nešto što vam baš i nije po volji, ali nemate pravo biti ljudi pa se samo durite.


2. Svaka njegova interakcija s bilo kojom ženskom osobom puni vas bijesom jer svaka rečenica izgleda kao da flerta na što vi ne možete reagirati jer on NIJE vaš dečko.


3. Ili vidite nekoga tko flerta s vašim kvazi dečkom i opet ne možete reagirati... hm ili možda možete?
4. I zapravo ga želite prozvati pred svima, ali se zaustavljate jer tehnički... on nije vaš.


5. Sve što vam preostaje je duboko disati i duriti se dok gledate frajera koji je praktički vaš frajer, kako flerta s cijelim svijetom jer vi zapravo niste u vezi (iako jeste, praktički).

6. Želite reagirati i reći nešto, ali znate da biste ispali blesavi budući da je ovo bila uzajamna odluka, pa se potajno nadate laserima i vatrenim kuglama koje će se s neba srušiti na sve žene koje ga okružuju.

7. I onda shvaćate da od silne ljubomore polako gubite razum.


8. Počinjete se pitati šutite li o svojim frustracijama zato što se osjećate kao da nemate pravo reagirati ili zato što će ostali misliti da ste potpuno ludi (što uopće nije istina).

9. Zapravo, postoji niz stvari koje vas užasno ljute u ovom odnosu. Ipak, pravite se da je sve OK.

10. Također, imate osjećaj da dodatno iskorištava činjenicu što nije vaš dečko kako bi flertao još više i još intenzivnije. Niste u vezi, pa smije.

11. Ponekad se osjećate kao da od vas pravi budalu zbog cijele ove „službeno nismo i vezi“ situacije.

12. I ponekad vas te stvari drže budnom noću i razmišljate o tome koliko bi stvari bile jednostavnije kad bi jednostavno bili u službenoj vezi.

13. Pokušavate razgovarati s prijateljima, ali im je dosta slušanja identične priče sto puta dnevno. Dosta im je i ponavljanja da on tehnički nije vaš muškarac.

14. I, unatoč svemu tome, ostajete u ovom začaranom krugu jer tehnički: nije vaš muškarac, pa nije ni vaš problem.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj