14 istina o blow jobu, iz ženske perspektive

24/11/2020

Ne zovu ga Amerikanci bez razloga poslom ("blow JOB"). Ponekad nam dođe da tražimo beneficirani radni staž - recimo, kad se prije ne istuširate ili nikako da svršite.

1. Mi žene itekako smo svjesne što vam je na umu dok nam glavu 'suptilno' gurate u određenom smjeru. Vaše gurkanje nije ni najmanje diskretno i nemojte misliti da ga ne primjećujemo.

2. Prva misao koja nam prođe kroz glavu, htjele to ili ne,  jest pitanje kada ste se zadnji put istuširali? Svaki penis ima svoj specifičan miris, no on je daleko od ugodnoga ako niste svježe istuširani. Želite li blow job, najmanje što možete učiniti je pojaviti se čisti i mirisni.

3. Iduća misao vezana je uz vaš odlazak na toalet. Jeste li piškili neposredno prije dejta i jeste li se nakon toga obrisali ili ste ga samo otresli? Ima li dolje kakvih ostataka i trebaju li nas ti ostaci brinuti?

4. Dok vas oralno zadovoljavamo, vrijeme teče barem četiri puta sporije no inače. Ne znamo zašto je to tako, no ono što se vama čini kao tren oka, nama se čini kao čitava vječnost.

5. Nemamo apsolutno nikakvog pojma što bismo trebali raditi s vašim testisima... Želite li da se i njima bavimo, da ih dodirujemo, ljubimo, lickamo (iako zvuči pomalo odbojno)? Recite nam jer stvarno nemamo pojma!

6. "Pušenje" se ne može usporediti s oralnim zadovoljavanjem nas žena. Ne kažemo da vama nisu potrebne određene vještine, ali mi moramo istovremeno biti koncentrirane na sisanje vašeg penisa, gutanje viška sline i ostalih sokova, ne umarati vilicu pretjerano, paziti na refleks povraćanja i uz sve to izgledati seksi.

7. Potpuno nas izbezumljuje kada šutite kao zaliveni. Pustite barem neki glas i dajte nam do znanja da li išta radimo kako treba. Ako to doista radimo izvrsno i ponekad nas pohvalite, možda vas iznenadimo i češće.

8. Nakon prvih 30 sekundi postaje nam poprilično dosadno. Ne znamo koliko vam treba da dosegnete vrhunac, ali to definitivno nije tako brzo, i nemamo više ideje što bismo dalje radile.

9. Preziremo svaki pokušaj ejakuliranja u naša usta ili po našem licu ako tu mogućnost nismo zajedno prethodno razmotrili. Ne, ne i NE!

10. Samo zato što vas oralno zadovoljavamo ne znači da moramo gutati. Neke žene to vole, neke ne, a i nije svaka žena uvijek raspoložena za gutanje. Ne moramo ništa za što nismo raspoložene u tom trenu!

11. Nismo osobito oduševljene kada nemate niti jednu jedinu dlačicu, no još smo manje oduševljene kada nam postane jasno da se nikada niste čak ni malčice podrezali. U ovim slučajevima broju 6. treba dodati i koncentraciju da se ne nagutamo vaših dlaka!

12. Onoga trena kada nam se vilica ukoči, prestajemo, bez obzira na to koliko vi bili blizu ili daleko od orgazma. Pošten je to trud, ili kako bi Samantha Jones rekla: 'They don't call it a job for nothin'.'

13. Priuštit ćemo vam pušenje samo i isključivo kada smo za to raspoložene. Urbani je mit kako postoje žene koje to vole raditi i one koje to mrze. Ako smo raspoložene i ponese nas trenutak, sretni ste. A ako doista nismo raspoložene, nemojte nas forsirati.

14. Samo zato što imamo menstruaciju i nemamo seks u planu ne znači da ćete odmah dobiti pušenje. Možda ako budemo raspoložene, no to neće biti po defaultu uvijek tako.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj