12 znakova da ste vi i vaš dragi ONAJ par!

26/01/2016

Znate koji, onaj koji sve oko sebe iritira svojim gugutanjem i koji je toliko sladak da je to nepodnošljivo...

1. Vi ne slavite samo godišnjice veze, već vam je potpuno normalno slaviti i mjesečnice. Jer zašto biste imali jednu posebnu noć u godini kada ih možete imati 12...

2. Naravno da imate nešto usklađeno. Majice, kape, nakit, pozadinske slike mobitela... štogod! Držanje za ruke vama nije dovoljno, vi svijetu želite pokazati da vi jeste jedna osoba!

3. Imate razne nadimke jedno za drugo. I ne sramite se koristiti ih u trenucima kada niste sami.

4. Kada niste zajedno, neprestano se dopisujete i/ili razgovarate. I naravno da ste koncentrirani isključivo na komunikaciju s njim, iako najbolju prijateljicu uvjeravate da ste čuli svaku riječ koju vam je rekla.

5. Ne postoji mjesto na kojem ne pokazujete intimnost. Prije vam je to išlo na živce, no sada shvaćate da je jednostavno nemoguće odoljeti poljupcima i zagrljajima, ako on stoji uz vas. Pa makar se nalazili nared McDonaldsa...

6. Često si šaljete poruke dok ste u istoj prostoriji. Čim naletite na nešto što znate da će ga oduševiti, nasmijati, zabaviti.

7. 'Vi' i 'on' postali ste 'mi'. Kada vas netko zove na druženje, vama se podrazumijeva da stižete oboje u kompletu. Nema toga što ne radite zajedno!

8. Lajkate jedno drugome svaku objavu na fejsu. I to ne samo zato što doista jeste dio gotovo svake objave, nego zato što jednostavno mislite kako je on divan, zabavan i pametan, baš kao i njegove objave, a isto to on misli i za vas.

9. Društvene mreže vama su pozornica za dokazivanje ljubavi. Jer zašto biste mu nešto rekli nasamo, u intimi vlastitog stana, kada mu možete nešto napisati na fejsu gdje cijeli svijet može vidjeti koliko se vas dvoje volite!

10. Već imate riješene poklone za Valentinovo. I već mjesecima planirate što će taj poklon biti.

11. On će uvijek biti dio vaše priče. Bez obzira na to s kim pričali, i o čemu, on će se u priči pojaviti baš svaki put. Jer vaš život bez njega jednostavno nije smislen i potpun.

12. Svaki rastanak doživljavate kao da odlazite u rat. Oči su vam pune suza, srce vam se steže od tuge, a on još nije ni otišao. I potpuno je nebitno što ćete ga vidjeti za nekoliko sati, dana ili tjedana. Vi jednostavno ne možete i ne želite život bez njega!
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj