11 stvari koje nam nedostaju nakon prekida

21/02/2016

Naravno da vam prvenstveno nedostaje on, no tu su i neke ostale divne stvari...

1. Vaša bivša druga obitelj. Ništa ne može zamijeniti vašu obitelj, no svejedno ste uživali u druženju u krugu njegovih najbližih.

2. Neprestani kontakt. On je vama preko Whatsappa slao smiješne slike, vi ste njemu slali linkove pjesama koje vas podsjećaju na njega. Sada je vaš mobitel tiha, dosadna stvarčica...

3. Vaš identitet kao dio para. Toliko vam je vremena trebalo da se prestanete osjećati kao da ste single i da prihvatite da napokon 'pripadate' nekome. Ovoga puta morate proces ponoviti unatrag i to vam užasno teško pada.

4. Razgovor o vašem danu. Možda ne živite sami, no razgovor o tome kako ste proveli dan s mamom, prijateljicom ili cimericom jednostavno nije isti kao s njim.

5. Redoviti seks. Bilo je lijepo znati da ćete se sekati svakih nekoliko dana, i da će vam biti potrebno svega 15-20 minuta.

6. Uloga pratitelja na svim događanjima. Uz njega niti jedno obiteljsko druženje, zabava ili poslovni domjenak nisu bili dosadni jer je vaša omiljena osoba uvijet bila uz vas.

7. Budućnost. Imali ste milijardu zajedničkih planova: zajednička putovanja, osnivanje obitelji, izgradnja i uređenje zajedničkog doma. I dalje ćete raditi na istim stvarima, ali će one izgledati potpuno drugačije od onoga kako ste zamišljali.

8. Navike i omiljena mjesta. Poput one preslatke slastičarnice s izvrsnim kolačima koju ste zajedno potpuno slučajno otkrili i u kojoj ste obožavali provoditi sunčana subotnja jutra.

9. Interne šale. Sada će malo tko shvatiti čemu se smijete, no da je on tu, umirao bi od smijeha zajedno skupa s vama. A zbog čega, to biste znali samo vas dvoje.

10. Najbolji prijatelj. Ako vam je veza bila izvrsna, velika je vjerojatnost da ste između ostaloga bili i odlični prijatelji. Jednostavno ne postoji ništa o čemu s njim niste mogli razgovarati.

11. Uspomene. Zajedno ste proživjeli cijelu hrpu bizarnih, neobičnih, smiješnih, predivnih i uzbudljivih situacija i trenutaka. A sada imate osjećaj da sve te uspomene morate zaboraviti i potisnuti što dublje ne biste li krenuli dalje.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj