10 znakova da ste upoznali onog koji bi mogao biti 'onaj pravi'

26/09/2017

Za početak, osmijeh vam neće silaziti s lica...

1. Nećete skidati smiješak s lica od 0- 24.

2. Počet ćete sa simpatijama gledati bebe u kolicima, razmišljajući kako bi vaše zajedničko dijete moglo izgledati. Skupa s njim.

3. Nećete piljiti u telefon s grčem u želucu strepeći hoće li se i kada javiti jer jednostavno znate da hoće, prvom prilikom.

4. Baciti ćete u smeće sve glupe memorabilije koje vas podsjećaju na Onog Krivog, poput prazne kutije cigareta na koju vam je zapisao svoj broj i ružnu plastičnu ružu koju vam je poklonio za Valentinovo.

5. Nećete se bojati biti sto posto ono što jeste. Nemate potrebu glumatati.

6. Nećete mu poskrivećki viriti u mobitel, provaljivati u Facebook šifru niti provjeravati mailove dok je u toaletu jer ćete biti sigurni da vas nikada ne bi prevario.

7. Nećete se bojati spomenuti mu putovanje na koje biste voljeli s njim otići za mjesec dana, šest mjeseci ili godinu. Jer vam je dao do znanja da planira biti trajan dio vašeg života.

8. Svađe vas neće plašiti. Znat ćete da nema šanse da neka vaša glupa mala razmirica završi prekidom. Naprosto ćete to osjećati.

9. Sve prijašnje veze iznenada će vam se činiti trivijalnima. Bivši za kojim ste godinu dana patili? Uopće vam nije jasno što vam se ikada uopće i sviđalo u vezi tog bezveznjaka.

10. Osjećat ćete se seksi i samopouzdano. Nećete imati potrebu prati kosu svaki dan, šminkati se prije nego se probudi i kupovati novu odjeću kako biste bili "savršeni" za njega, kao što ste to ranije činili s drugima. Jer će vam konačno netko utuviti u glavu ono što ste odavno trebali znati - da ste savršeni, upravo takvi kakvi jeste. Najbolje su vam ogledalo njegove oči, u kojima se vidite kao lijepa, pametna i dobra djevojka.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj