10 znakova da je s vama samo zato što dobro izgledate

04/03/2016

Otkrijte na vrijeme s kakvim muškarcem imate posla!

Izgled je možda na prvom mjestu da vam se netko svidi i da vi nekome zapnete za oko, ali ne treba sve završiti na tome. Zato vam dajemo 10 znakova da je vaš dečko s vama samo zato što dobro izgledate i nevjerojatno ste zgodni.


1. Zove vas na sastanak isključivo u večernjim satima

U najgorem slučaju samo želi seks s vama, a u najboljem možda izbjegava izvesti  vas na pravi dejt jer je previše stidljiv.


2. Imate posla s površnim frajerom

To što stalno priča o sebi, svom hobiju i stvarima ne mora značiti da je narcis, odnosno da će se tako ponašati i u vezi, ali vrlo je vjerojatno da će slijediti baš taj obrazac ponašanja.


3. Imate osjećaj da ne voli pričati s vama

Ako čak ni prije seksa ne želi podijeliti s vama nešto što mu se dogodilo ili čuti kako ste proveli dan, onda je više nego očito da vašeg dečka zanima samo jedna stvar.


4. Hvali samo vaš izgled

Svatko voli komplimente, ali ako su isključivo na račun izgleda i nikad o nekom vašem uspjehu, onda vašem dečku imponira samo to što ste zgodni. Vaša pamet ga ne interesira.


5. Izvodi vas isključivo u svoju sobu

Ako na prste jedne ruke možete prebrojiti koliko ste puta s dečkom bile u kafiću ili kinu, definitivno imate posla s nekim tko samo želi seks.


6. Vaša veza ne evoluira

Nikad vas nije zvao da mu pravite društvo na vjenčanju, odveo na tulum kod prijatelja ili upoznao s roditeljima. Možda vam ne može odoljeti i želi vas samo za sebe, ali najvjerojatnije je s vama samo zbog toga što ga seksualno privlačite i nikako drugačije.


7. Hvali se prijateljima da imate odličan seks

Ovo kao prvo nijedan pravi džentlmen ne bi napravio, ponajmanje netko tko vas voli zbog toga kakvi ste, a ne samo zbog toga što dobro izgledate.


8. Ne pojavljuje se na sastanku ako poslije nema seksa

Ako vaš dečko nasluti da poslije sastanka neće biti seksa iz bilo kojeg razloga, sigurno će se potruditi da taj sastanak odgodi  ili se u najgorem slučaju neće ni pojaviti.


9. Stalno će vas nagovarati da probate nove poze

Ako se dečko prema vama u krevetu ponaša kao da ste porno glumica, bježite glavom bez obzira iz te veze jer vas on niti poštuje niti mu je stalo do vas.


10. Flerta s drugim djevojkama

Izašli ste negdje zajedno, a njemu je glava stalno okrenuta na drugu stranu. Ovaj dečko ili ima ukočen vrat ili otvoreno mjerka druge djevojke. Ako je to slučaj, što će vam takav dečko? Bolje da ste same nego u takvoj vezi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj