10 znakova da je on savršen ljubavnik!

26/08/2015

Ok, znamo da savršenstvo ne postoji, no ovo su odlike gotovo savršenog ljubavnika...

1. Kada je seks u pitanju, poštuje vaše želje. Prije nego što realizira neku svoju novu seksi genijalnu ideju, uvijek nastoji biti siguran da je to ono što i vi želite.

2. Uvijek komplementira vaše tijelo. Bez obzira na doba godine, datume i to jeste li smršavjeli ili se udebljali. Kraj nega se osjećate kao da biste mogli zablistati u karijeri super modela.

3. Ne ismijava vaše fantazije. Ok, možda još uvijek nije spreman pretvoriti ih u stvarnost, no barem se ne osjećate glupo kada mu u detalje prepričavate sve scenarije koje ste zamislili.

4. Za oralni seks uvijek vraća istom mjerom. Nije da itko broji tko je kome koliko puta udovoljio, no ne samo da mu nije problem, već sa zadovoljstvom seli u vaše južnije krajeve. Čak kad biste morali razmisliti, čini vam se da on vama oralno zadovoljstvo pruža češće nego vi njemu. Ali kao što smo rekli, tko broji...

5. Govorite mu da je najbolji frajer ikad i doista to i mislite. Toliko je dobar u krevetu da kada masturbirate, mislite na njega, a ne na recimo Ryana Goslinga.

6. Otvoren je za razne novotarije. 'Želiš da ja isprobam tvoj analni dildo? Ok.' - ovo je nešto što totalno možete zamisliti da on izgovara.

7. Ne ignorira sve ostale erogene zone osim vaše vagine. On itekako zna što će s vratom, ušima, grudima, trbuhom, i bez da googla što učiniti.

8. Nikada ne gura vašu glavu prema svom penisu. Jer zna da je to pomalo psihotično. I da bi pristojan frajer lijepo izrekao svoje želje, a ne ih fizički nametao.

9. Uvijek se pobrine da vi prvi svršite. Doslovno!

10. U vašem vibratoru ne vidi prijetnju. Znate da ste s nekom vrstom seks genijalca kada on nije nimalo prestrašen zbog vašeg vibratora, jer zna da se vibrator ne može mjeriti s njegovim vještinama, a i vi to znate.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj