10 ženskih osobina koje će osvojiti srce svakog frajera

21/04/2016

Prvo i osnovno, žele ženu koja će ih voljeti bez obzira na sve.

Što to čini idealnu ženu? Super seksi obline? Divlje vještine u krevetu? Možda u kuhinji? Iako oni to rijetko pokazuju, muškarci u ženi traže puno više od tih stereotipnih površnih odlika. Zanimalo nas je kakve bi osobine trebala imati ona djevojka koju bi poželio baš svaki.

1. Ženu kojoj potpuno i u svakom trenutku može vjerovati.

Povjerenje je temelj na kojemu se grade apsolutno sve veze. Frajeri pored sebe žele imati ženu kojoj će moći priznati i svoje najmračnije tajne i slabosti bez ikakvog straha da će se ona smijati ili nešto pogrešno shvatiti.

2. Ženu koja ga podržava čak i onda kad želi napustiti posao kako bi pratio svoje snove i posao pisac ili umjetnik.

Da, možda zvuči ludo, ali svi pored sebe želimo osobu koja će nam dati vjetar u leđa u onim trenucima u kojima najviše posustajemo. Frajeri nisu ništa drukčiji – i oni žele neodoljivu seksi djevojku koja će klimati glavom i na svaku njihovu ludu ideju reći: „Kad krećemo?“

3. Motiviranu i ambicioznu ženu koja svoje vrijeme ne troši samo na šoping i društvene mreže.

Ne samo da su im odbojne, već ih žene koje poveći dio svojeg dana provode birajući novu haljinu čiju će fotku objaviti na Instagramu čak i pomalo plaše! Iskreno, opsjedanje oko ičega nije privlačno ni kod jednog spola...

4. Ženu koja želi provoditi vrijeme s njim, ali ne i sve vrijeme.

Frajeri žele vrijeme za sebe i njihova idealna veza nikako neće dopustiti odricanje od video igrica i druženja s frendovima samo zato što je upoznao ženu svog života. Naposljetku, ona žena koja će im braniti vlastiti život, hobije, društvo i tjerati ga da se fokusira isključivo na nju i njihovu vezu, jednostavno nije žena njegovog života.

5. Ženu s kojom ima odličan seks.

Seks nije najvažnija stvar u vezi (ne, niti muškarcima), ali je vrlo visoko na popisu važnih. Da se razumijemo, to ne znači da će svaki frajer u svakoj ženi tražiti boginju seksa, ali će svakako ciljati na nekoga s kim će biti seksualno kompatibilan tijekom cijeloga života.

6. Ženu koja se voljna mijenjati i prilagođavati.

Nije ono što mislite! Frajeri jednostavno žele djevojku koja je spremna uložiti bar mali dio truda da promijeni ono što smeta njihovom zajedničkom odnosu.

7. Ženu koja će ga voljeti bez obzira na sve.

I koja će biti vjerna i samo njegova.

8. Ženu koja ga ne prestaje iznenađivati bez obzira na promjene koje nastaju zbog životnih okolnosti.

Nije bitno je li u pitanju seks, rođendan, godišnjica ili sasvim običan dan. Svi volimo iznenađenja i upravo ona vezu čine živom, a odnos harmoničnim. Povremeni striptiz, iznenadna seksi poruka ili njegovo omiljeno jelo... sve su to sitnice koje će u potpunosti osvojiti svako muško srce.

9. Ženu koja kaže točno ono što misli.

Da, bez metafora, skrivenih poruka, bez raznih tumačenja... Frajeri su jednostavna bića i od svoje ljepše polovice žele čuti točan tijek njezinih misli kako bi znao je li negdje pogriješio ili nije.

10. Ženu koja želi učiti i razvijati se s njim.

To je osoba s kojim će sa sigurnošću imati dug, sretan i ispunjen život.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj