10 žena otkriva najperverznije stvari koje su morale raditi u krevetu

08/02/2017

Naravno, svi mi imamo posebne stvari koje nas uzbuđuju, ali sasvim sigurno naše fetiše ne dijele baš sve osobe. Nemojte nas krivo shvatiti: apsolutno potičemo svaki avanturistički duh u spavaćoj sobi. No, kada izgovorite neki čudan zahtjev – stvari mogu postati prilično neugodne.

Pokaži mi krv
“Na prvom spoju dogodilo se da sam imala mjesečnicu. Kada smo došli u njegov stan, nelagodno sam mu priznala situaciju i ponudila mu felacio. Ispostavilo se da je njega “zapalila” krv pa mi je ponudio da se on spusti dolje, umjesto mene. Ustuknula sam na tu pomisao, iako sam mislila da sam otvorena po pitanju mnogih stvari. To je trajalo sve do on nije uzeo moj tampon sa svojim zubima. Rekla sam mu da se ne osjećam dobro i brzo izašla iz stana.”- Lucija T.

Piški na mene
“Tijekom predigre, dečko me upitao bi li urinirala po njemu. Iznenađeno sam mu rekla da mi se ne piški, pa mi je ponudio bocu vode. Rekao sam mu da to ne mogu, zgrabila torbicu i pobjegla kroz vrata.”- Mihaela H.

Proširi se
“Imala sam avanturu s tipom koji nije skrivao koliko voli analni seks, no kada je došlo vrijeme za malo akcije na ‘stražnja vrata’, on se počeo trljati između mojih stražnjica.” – Andreja B.

Gledaj me kako masturbiram
“Nakon pića s jednim dečkom pozvala sam ga u stan. Počeli smo se skidati, i baš kad sam mislila da će biti neke akcije, on je počeo masturbirati ispred mene. Rekao mi je da ga gledam. Gledala sam ga prilično dugo i nije mi se činilo da će me ikada pozvati da mu se pridružim. I nije.” – Patricia D.

Napadi me
“Tijekom moje eksperimentalne faze na fakultetu, djevojka koja mi se sviđala mi je pričala o svojim maštarijama o silovanju. U tom trenutku nisam mislila ništa o tome. No, kad smo se zezali jedne noći, pitala me mogu li se pretvarati da je napastujem. Prije nego što sam stigla odgovoriti, ona je već izvukla ružičasti nakurnjak iliti strap-on. Siguran sam da je to samo slučajnost, ali u tom trenutku da sam shvatila da sam heteroseksualna. Vrlo, vrlo heteroseksualna.” – Mia O.

Pokakaj se na mene
“Tip s kojim sam jedno vrijeme izlazila htio je analni seks samo zato da na njegovom penisu ostanu tragovi moje kakice. Želio je i da mu se pokakam na ruku kako bi time mogao trljati po meni i da tada imamo spolni odnos. Želja mu se nije ispunila.”- Šaša S.

Više pročitajte na stranici menshealth.hr.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj