10 tajni o analnom seksu koje vam frajeri neće priznati

26/02/2018

Mit da svaki frajer gine za analnim seksom je naprosto to – mit!

  1. Nakon analnog seksa poželjet će se odmah istuširati, i to je potpuno u redu. Potpuno je uobičajeno poželjeti uskočiti u tuš nakon seksa općenito i željeti se riješiti specifičnih mirisa koje za vrijeme njega prikupimo. Definitivno nije nešto što biste trebali shvaćati osobno. Dapače, pridružite mu se i uživajte u rundi broj 2!
  2. Naravno da je zabrinut hoće li išta završiti na njemu, a što ne bi trebalo (jasno nam je o čemu pričamo, zar ne?). To što imate analni seks ne znači da će se tako nešto dogoditi, ali da je vjerojatnije nego u ostalim oblicima seksa, je.
  3. Zahvaljujući kondomu, čišćenje je jednostavnije. Ili jednostavnijim rječnikom rečeno, manje će morati ribati svoj penis.
  4. Osjećaj je znatno drugačiji. Ne sad da su u pitanju nebo i zemlja. Ali različit na primjer kao calzone i obična pizza. Sličan je okus i sastojci, ali su dovoljno različiti da ćete ipak ponekad odabrati calzone umjesto pizze.
  5. Zna da treba usporiti tempo. Jer je u pitanju maraton, a ne sprint. Ako vam se ikada učini da je to smetnuo s uma, slobodno ga na to podsjetite.
  6. Ne voli svaki frajer analni seks. Neke frajere jednostavno ne uzbuđuje ideja njihovog penisa u nečijoj guzi, uopće nebitno čijoj. Mit da svaki frajer gine za analnim seksom je naprosto to – mit!
  7. On doista ne zna možete li vi doživjeti orgazam na ovaj način. Postoje li stvarno orgazmi koje je moguće doživjeti samo analnim seksom?
  8. Osim penisa, poželjet će našamponirati i stidne dlake. Ne bi li se uvjerio da ni na njima nema... znate... kakice. Osim ako u pitanju nije frajer koji je unaprijed stidne dlake obrijao. Ako je, u pitanju je genijalac i možebitno materijal za brak!
  9. Ako vas zadovoljava prstom, velika je vjerojatnost da mu nije odbojna ideja analnog seksa i da će ga prije ili kasnije predložiti.
  10. O da, osjeća itekakvo olakšanje što na ovaj način ne možete zatrudnjeti. Nije da je mogućnost začeća nešto o čemu razmišlja cijelo vrijeme tijekom vaginalnog seksa, ali je lijepo imati jednu brigu manje.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj