10 stvari koje umanjuju oralni užitak!

14/01/2020

Ovo je 10 pogrešaka koje frajeri trebaju prestati raditi, zauvijek...

Svi volimo oralni seks. Ako ga netko ne voli, onda je to zato što niste imali dobro iskustvo. Mi stojimo iza toga, posebno zato što znamo da postoji niz pogrešaka koje frajeri neprestano rade. I, iako se možda čini da bilo kakav kontakt njegovog jezika s vašom vaginom ne može biti iznimno neugodan, to je nerijetko daleko od istine.

1. Napadanje klitorisa kao da vam je nešto učinio nažao. Da, stimulacija klitorisa je super, no šokantno je koliko frajera na tu informaciju reagira s: „Oh! Super! To će onda biti moja JEDINA meta. Tako ću sigurno obaviti besprijekoran posao!“ Vagina je tematski park s više od jedne vožnje – prestanite se voziti na istoj.

2. Uzrujavanje kad vam kažemo da biste nešto trebali raditi drukčije. Čovječe, pomozi nam da tebi pomognemo da nam pomogneš da doživimo orgazam! To što vam kažemo da biste nešto mogli napraviti drukčije nije napad na vas. Mi samo imamo upute za korištenje vagine s kojom se poigravate. Vagine su komplicirane. Mi smo se pomirili s tim, pomirite se i vi!

3. Kontakt očima. Oprostite, ali osim ako smo vam u nekom trenutku rekli da nas gledate u oči dok pokušavamo postići nešto što je teško i bez neugodnih pogleda, nemojte.

4. Ispitivanje o tome jesmo li blizu. Većina žena dat će vam do znanja koliko je blizu, a ako nemate pojma u kojem su stadiju, konstantno ispitivanje o tome neće ubrzati proces. Baš suprotno, to nas čini nervoznima i počnemo se osjećati kao da imamo otprilike tri minute prije nego ustanete, izađete iz stana i nikad se više ne vratite jer nam je jednostavno trebalo predugo za vaše standarde.

5. Ponašanje poput seks čarobnjaka samo zato što ste nas doveli do vrhunca. Ne kažemo na ne cijenimo to što ste dobri jer hej, naravno da vas zbog toga obožavamo, ali to što sami sebe tapšate po ramenu zato što ste postigli nešto što se (realno) od vas i očekuje nije nimalo privlačno.

6. Nedostatak radoznalosti o tome što nam se uopće sviđa. Reći ćemo to ovako – seksi je čuti muškarca kako pita: „Što ti se sviđa?“ Znamo da postoji niz žena koje jednostavno neće biti spremne za iskren i otvoren odgovor, ali bar možete reći da ste probali, a sve žene cijene muškarce kojima je stalo. Budite taj frajer.

7. Stajanje kad vam kažemo da ne stanete. „Nemoj stati! Nemoj stati!“, nikada nije i neće značiti: „Ubrzaj, uspori ili radi nešto potpuno suprotno od onoga što si upravo radio i što je funkcioniralo.“ Kad je u pitanju oralni seks, nije se grijeh držati one: „Ako funkcionira, ne mijenjaj.“

8. Ne stajanje kad vam kažemo da stanete. Stvarno ne biste voljeli da vas netko dira po penisu minutu nakon što ste postigli orgazam i ne želite da ga itko gleda, a kamoli dira, zar ne? Rijetko ćemo vam reći da stanete, ali i nama ponekad treba minuta odmora.

9. Izbjegavanje klitorisa iz nekog misterioznog razloga. Bez obzira na to što pokušavate, bilo to „seksi provociranje“ ili nekakva vrsta bezveznog inaćenja, sve što se nama po glavi mota je: „Wow... on nema pojma što radi.“

10. Djelomično ili potpuno izbjegavanje oralnog seksa jer „vi to ne volite raditi“. Hahaha. Zbogom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj