10 stvari koje čine savršenog ljubavnika

11/10/2021

Imate li vi sve ovo? Ima li on?

1. Karakter koji nije osuđujući. Bez obzira na to radi li se o željama ili fantazijama vašeg partnera ili je riječ o vlastitima, budite otvoreni prema tuđim željama i esencijalnim trenucima koji uzbuđuju vašeg partnera. Fantazije nisu nešto što obavezno morate ostvariti, ali budite otvorenog uma, saslušajte svog partnera i ne osuđujte – možda saznate i neke vrlo zanimljive stvari.

2. Inovativnost. Budite kreativne i tražite nove načine kojima ćete začiniti stvari jer je upravo ta kreativnost ključna za dobar seksualni život. Aktivni i inovativni seksualni partneri, oni koji bar ponekad predlažu nove ideje, jasno pokazuju dobru volju za obostranu zadovoljstvo.

3. Izostanak sebičnosti. Suosjećanje u životu može biti dvosjekli mač, no kad je riječ o spavaćoj sobi, to vas može učiniti sjajnim seksualnim partnerom. Partnerove želje ne trebate uvijek stavljati ispred vaših, ali fokusirati se na njegovo zadovoljstvo s vremena na vrijeme i za vas bi moglo biti posebno iskustvo. To može biti jutarnji seks ako je to nešto što vaš partner obožava, a vi niste ljubitelj istog. To nema veze sa sebičnošću – tretirajte svog partnera onako kako on to zaslužuje, a takvi potezi sigurno neće biti zaboravljeni.

4. Spremnost na eksperimentiranje. Teško je biti dobar u krevetu ako radite samo ono u čemu znate da ste dobri. Svaka ideja vjerojatno vas neće oduševiti, ali stav 'Ovo bi moglo biti zabavno' ili 'Zašto ne?' vrlo je važan i poželjan. Ako nešto ne želite, imate puno pravo reći ne, ali kad su u pitanju novi trikovi, poze ili tehnike, dajte im priliku – možda vam se nešto i svidi.

5. Samopouzdanje. Osoba koja je povezana s vlastitim tijelom i svjesna što joj prija, biti će bolja u krevetu, a u seksu uživati više. Žene zaboravljaju koliko masturbacija može biti zabavna, a posebno u vezi. Žene često misle kako će česta masturbacija prouzrokovati manji interes za seks, ali je istina gotovo uvijek obrnuta. Također, nema ništa lošeg u tome da isto činite pred svojim partnerom i time začinite predigru.

6. Budite svjesne sebe. Mislite o najboljem seksu kojeg ste imale – velike su šanse da je vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio seksepilom. Možemo se kladiti da nije bio opterećen svojim tijelom, nije se brinuo jesu li svjetla ugašena ili se „žalio“ na višak kilograma. Samopouzdanje je najveći afrodizijak koji imate. Netko tko kaže: 'Ja sam seksi kako god izgledam', sigurno vas može uvjeriti da je to istina.

7. Ne sramite se biti glasni. Biti u stanju prepoznati kad je vrijeme za otpuštanje kočnica je izvrsno. Kad se manje suzdržavate, mogle biste izgledati vrlo seksi. Uz to, muškarci su rekli da uživaju u malo više buke pod plahtama. Muškarci nisu uvijek sigurni što žena želi i uživa li uopće ako ona sama ne pruža nikakvu povratnu informaciju. Oni žele znati jesu li na pravom putu, a ovo je savršen način. Zvukovi u krevetu podrazumijevaju sve – od uzdaha do malih nagovještaja ili „prljavog“ razgovora.

8. Spontanost. Kad smo muškarce pitali što je najbolja stvar koju žena možete učiniti tijekom seksa, jedan se odgovor posebno istaknuo – spontanost. Od dočekivanja u seksi donjem rublju, do iznenadnog oralnog seksa, to su sitne stvari koje imaju veliki efekt baš zato što idu izvan granica uobičajenog.

9. Fizička spremnost. Istraživanja su pokazala kako je fizička spremnost veliki afrodizijak za žene, ali vas također može učiniti boljima u krevetu. Na primjer, vježbanje potiče fokus, podiže libido, poboljšava vašu izdržljivost i jača samopouzdanje.

10. Duhovitost. Netko tko je sjajan u krevetu može izvući duhovitu stranu u svakoj situaciji, a tako bi i trebalo biti. Seks bi trebao biti zabavan, zar ne? Možda se nećete sjećati najjačeg orgazma koji ste imali, ali sigurno nećete zaboraviti situaciju kad ste pali s kreveta jer ste se toliko unijeli u poljupce i zagrljaje da niste ni primijetili koliko ste blizu ruba kreveta. Čudni zvukovi, neuspješne poze i smiješne scene sastavni su dio seksualnog života, ali pronađete li užitak u tim nesavršenostima jednako kao i u nezaboravnim orgazmima, to će vas činiti odličnima u krevetu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj