10 stvari koje će u trenu izludjeti svakog frajera

23/07/2020

Kada je zavođenje u pitanju, zgodno je imati asa u rukavu. Mi vam ih nudimo 10!

1. Pjesma koju je jako dobro zapamtio budući da je svirala za vrijeme njegovog prvog puta. Uopće nije bitno koja je, ali ako ju znate, imate asa u rukavu.

2. Trag vašeg parfema. Budite sigurni da će mu prljave misli zavladati glavom kada osjeti miris vašeg parfema, pa makar to bilo i na ulici, na nekoj drugoj ženi...

3. Vlastiti goli odraz u zrcalu. Ne, niste jedini kojima je odmah na pamet pala scena iz Američkog psiha. Ali činjenica je da nas pogled na golo tijelo pali, pa makar i na vlastito, a osobito ako o njemu imamo dobro mišljenje.

4. Crvena haljina. Nije bez razloga crvena valentinovska boja. Čak su i studije dokazale kako upravo crvena boja najviše seksualno uzbuđuje, stoga, želite li ga zavesti, znate koju boju morate odabrati.

5. Škakljanje u krevetu. Škakljanje zapravo spada u jako raširene fetiše i mnoge ljude jako brzo ubaci u romantično, seksi raspoloženje.

6. Grebanje njegovih leđa. Ovo također spada u grupu fetiša, a ima čak i svoj naziv - akarofilija.

7. Čista posteljina. Jedno britansko istraživanje otkrilo je kako i žene i muškarce dodatno uzbuđuje čista posteljina.

8. Strah. Da se razumijemo, sam strah vjerojatno kod malo koga izaziva uzbuđenje, no budući da fiziološki uzbuđenje i strah dijele mnoge elemente, jako je malo potrebno da uzbuđenje zamijeni osjećaj straha.

9. Njegova košulja na vama. Iz nekog nepoznatog razloga, frajerima je neodoljivo privlačno kada na tijelu imate samo njegovu košulju. Još ako ste se tek ustali, razbarušene kose...

10. Sviranje instrumenta. Glazbenici su seksi. I sviranje bilo kojeg instrumenta u trenu će pobuditi njegovo zanimanje za vas.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj