10 stvari koje će se dogoditi kad nakon frajera odlučite dejtati curu

05/01/2017

Nema nikakve veze imate li tonu iskustva s frajerima ili ga jedva i imate – biti u vezi s osobom istog spola velika je promjena. Jednostavno je drukčije, čak i ako je to za vas najbolja promjena na svijetu. Postoje određene stvari koje definitivno možete očekivati onda kad se odlučite pokušati igrati za isti tim.

1. Živcirate se oko etiketa. Bar ćete se jednom zapitati znači li ovo da biste se sad trebali nazivati biseksualkom, homoseksualkom ili heterofleksibilnom curom. No u stvarnosti, to je nešto što se tiče samo vas i odluka se ne mora dogoditi odmah... niti ikad. Tko kaže da moramo imati ikakvu etiketu?

2. Pitate se je li flert s curama jednak kao i flert s dečkima. Imali ste godine i godine iskustva s frajerima, ali sad vam se sviđa cura i odjednom se pretvarate u super čudno ljudsko biće koje nema pojma kako flertati... a onda shvatite da je i ovo potpuno isto (uvijek je malo čudno).

3. Shvaćate da ljubljene s curom ne dolazi s iritiranom kožom. Ljubljenje s frajerom gotovo nikad ne prolazi bez iritacije. Iskreno, ta je brada dobra samo za gledanje. Preferiramo poljupce koji ne dolaze s bolnim posljedicama, hvala!

4. Previše razmišljate o tome kako ćete reći ljudima. Ne želite da svi pretpostavljaju da ste samo prijateljice, ali još uvijek niste spremni svijetu vikati TO MI JE CURA.

http://americanfemal…­ers-no-were-actually

5. Živcira vas kad vas netko pita hoćete li se ikad vratiti frajerima. Možda hoćete, a možda nećete, ali kad i ako budete, to je u potpunosti vaša odluka. Zapamtite to.

Having your identity called a "phase" by your allies #bisexualproblems #queer #lgBt #lgbtq #bisexual

A photo posted by Tracy & Maria Elena (@feminist.glitter.box) on


6. Obožavate činjenicu što možete posuditi njezinu odjeću.
OK, budimo realni, imati curu umjesto dečka dolazi s nizom privilegija. Naprimjer, dobivate još jedan ormar! Doduše, uskoro shvaćate da imate potpuno različite stilove.

7. Odjednom posvuda vidite lezbijske parove. Čekajte, tek sad shvaćate da nisu baš sve te cure oko vas samo jako bliske frendice?

8. Prisiljeni ste imati neugodan razgovor s jednim članom obitelji. Kako god bilo, svatko u obitelji ima jednu tetu koja će prva shvatiti što se događa.

9. Ljudi vas pitaju neprimjerena pitanja. Odjednom svi misle kako je u redu pitati super osobne stvari i nadamo se da vi znate kako je totalno u redu ustati se i otići.

10. Postat ćete dio super zajednice koja će uvijek biti tu za vas. Naposljetku, ljubav je ljubav, gdje god ju pronašli.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj