10 razloga zašto biste vi i on zajedničko vrijeme trebali iskoristiti za vježbanje u tandemu!

23/03/2020

I vaš bi seksualni život mogao profitirati...

1. Zajedničko vježbanje jača zdrav natjecateljski duh. Najbolja motivacija da nešto napravite je vidjeti koliko to dobro ide vašem partneru i pokušati mu parirati ili mu čak dokazati da možete čak i bolje.

2. Motivirajuće je i gledati njegov uspjeh, baš kao što je njemu motivirajuće gledati vaš. Iako je sladak okus pobjede, morate priznati da vam je drago i zbog njegovog uspjeha.

3. Postajete povezaniji i bliži svakog puta kada zajedno nešto postignete, pa makar to nešto bilo i pretrčavanje određene udaljenosti. Koliko vam se god to beznačajno činilo, upravo ovakve 'sitnice' jačaju vezu.

4. Kudikamo je zabavnije vježbati udvoje. Tako na primjer imate vašeg najboljeg prijatelja uz vas koji, osim što će vas motivirati, će i saslušati vaše jadikovke, oraspoložiti vas i vratiti vam osmijeh na lice.

5. Oboje radite na fizičkom zdravlju što je samo po sebi hvale vrijedno budući da nam je svima cilj živjeti što duže i zdravije.

6. Zajedničke aktivnosti para, koje god one bile, razvijaju intimnost i bliskost. A izaberete li aktivnost poput joge za parove ili vrućeg plesa, osim intimnosti svakako ćete oživjeti i kemiju među vama.

7. Što duže vježbate zajedno, to je veća vjerojatnost da ćete i nastaviti vježbati budući su šanse za odustajanje znatno povećane kada vježbate sami.

8. Možete dogovoriti interne sporazume kao na primjer da se za svaki uspješno odrađen trening nagradite vrućim seksom pod tušem ili uzajamnom erotskom masažom.

9. Svi znamo da se prilikom vježbanja oslobađa endorfin iliti hormon sreće pa je velika vjerojatnost da će i vaš seksualni život postati bogatiji budući da ćete oboje redovito biti raspoloženi za ljubavno-seksualne igre u isto vrijeme.

10. Vježbajući s njim, imate cijelo vrijeme priliku gledati baš njega, rad njegovih mišića i tijelo u koje ste zaljubljeni. A mislimo da ništa to ne može nadmašiti!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj