10 poklona koje ne želimo dobiti od NJEGA!

21/11/2016

Ostavite ovaj članak otvoren kako bi ga 'slučajno' i on vidio...

1. Parfem. Miris je nešto što je izrazito osobno, pa osim ako on nije sto posto siguran koji je vaš omiljeni parfem ili koji parfem idući želite, neka radije razmisli o nekoj drugoj ideji.

2. Odjeća. Pogotovo ako se ne sjeti sačuvati račun. Veličine odjeće, a posebice ženske odjeće, mogu biti prava misterija. Stoga, zna li da vam je neki komad zapeo za oči, neka obavezno sačuva račun ako vam veličina slučajno ne bude odgovarala. Ili neka vam radije pokloni bon za kupnju u omiljenom dućanu!

3. Kućni ljubimac. Osim ako oboje niste izrazili želju za ljubimcem, neka se kloni ove ideje. Jer koliko god mačić, psić, zeko ili nešto deseto bili slatki, nezgodno je pokloniti nekome obavezu za koju nismo sigurni da ju želi.

4. Poklon bon. Kao što smo spomenuli pod brojem 2, ovaj poklon dolazi u obzir samo ako je vidio da vam se nešto sviđa u određenom dućanu, a nije siguran u veličinu. U bilo kojem drugom slučaju, očekujemo ipak malo veću dozu kreativnosti.

5. Set kupki. Svaka žena i sama nakupuje dovoljno ovakvih proizvoda. Ili ih dobije i više nego dovoljno od baka, tetki, strina... Ne trebamo isti poklon dobiti i od nekoga tko bi nas najbolje trebao poznavati.

6. Novac. Reći ćemo samo ne, ne i NE!!!

7. Stvari za kuhinju. Osim ako joj srce nije puknulo od želje za određenim priborom, ili nekom drugom posebnošću koju mora imati, bilo što namijenjeno kuhanju, pečenju ili čišćenju neće ju oduševiti.

8. Slatkiši. Oni mogu biti dodatak glavnom poklonu, ali, koliko god voljele slatkiše, ipak bi nam bilo draže da se potrude malo više.

9. Plišana igračka. Ne, ne, ne! Frajerima mora biti jasno da su u vezi s odraslom ženom i da niti jednoj takvoj nije potrebna plišana igračka, koliko god slatka, posebna ili velika bila!

10. Nakit. Nakit koji će se nama ženama svidjeti jako je teško pogoditi. Obično imamo jako istančan ukus i znamo točno što nam se (ne) sviđa pa je bolje ne riskirati. Naravno, druga je priča ako je on bio s nama i vidio kada nas je neki komad nakita oduševio!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj