10 ljubavnih problema koje nijedna žena ne zaslužuje!

05/09/2020

Ovo su znakovi upozorenja koje u vezama ne smijete ignorirati i kod kojih nema mjesta kompromisima!

1. On je nepristojan i bahat. Pravilo je jako jednostavno. Uopće nije bitno koliko vam sladunjavih izjava s vremena na vrijeme prodaje; ako je nepristojan i bahat prema svojoj obitelji, prijateljima, konobarima, vama ili bilo kome desetome, on jednostavno nije draga osoba.

2. Ima kratak fitilj. Iako se možda jako rijetko ljuti i dere na vas, u stanju je potpuno izgubiti živce i zbog najmanje sitnice. I to doista ne mora imati nikakve veze s vama, može jednostavno dobiti pogrešnu kavu, zapeti u prometu ili ne uspjeti pronaći parkirno mjesto.

3. Ljubomoran je bez razloga. Ljubomora je sastavni dio svakog zdravog odnosa, no poželjna je u pristojnim dozama. Onoga trena kada počne prelaziti u ekstreme, ljubomora postaje veliki problem. Zapamtite da veze počivaju na povjerenju, i da ćete vas dvoje teško uspjeti ako vam on bez ikakvog razloga ne vjeruje.

4. On nije nikada kriv. Svi ponekad napravimo pogreške, no način na koji se nosimo s posljedicama svojih pogrešaka bitno određuje smjer kojim se naša veza kreće. Ako on uvijek ima opravdanja za svoje pogreške te ih nikada ne priznaje nego dapače krivi vas, bježite glavom bez obzira.

5. Neprestano priča o seksu. Strast je u vezi itekako poželjna i dobrodošla, no nije normalno da s njim ne možete imati razgovor o bilo kojoj temi, a da on nekako ne završi na temi seksa.

6. Često vam predlaže kako da promijenite svoj izgled. U redu je kada vam da savjet ako pitate za njega, no zadnje što vam je u životu potrebno je netko tko će stalno izvoljevati da skinete koji kilogram, počnete nositi drugačiju odjeću, promijenite makeup ili nešto deseto.

7. Često priča o svojoj bivšoj. I to uglavnom ne lijepe stvari. Ako bez obzira na vezu s vama i dalje ne prestaje pričati o njoj, to je jasan signal da bivšu vezu još uvijek nije prebolio.

8. Često ima seksističke komentare. Možda se u nekima i slažete s njim, no koliko vam neke 'zafrkancije' na temu ženskih (ne)sposobnosti u početku zvučale simpatično, vjerujte nam da će one postajati sve ekstremnije kako vaša veza bude napredovala, sve dok jednog dana ne shvatite kako u pitanju nije njegov malčice uvrnuti smisao za humor već da jednostavno žene smatra inferiornijim bićima.

9. Vaši ga prijatelji ne mogu podnijeti. Ako pokojoj vašoj prijateljici nije pretjerano simpatičan, to je u redu jer ne možemo se sviđati baš svakome, no ako vas svi vaši prijatelji i obitelj uvjeravaju kako on nije dobar za vas, nemojte njihovo mišljenje uzimati zdravo za gotovo.

10. Niste sigurni u vezi njega. Čak i ako odbijate slušati mišljenje osoba kojima je stalo do vas, nikada nemojte zanemariti vlastitu intuiciju. Govori li vam ona da nešto nije u redu ili da se neke stvari nikada neće promijeniti na način na koji vi to želite, dobro razmislite vrijedi li ostati s njim.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj