10 faza masturbiranja u ozbiljnoj vezi

01/12/2015

Tuš je vaše sveto mjesto.

Prvi spoj

Odlazite kući i raspoloženi ste za masturbaciju, inspirirani brojnim mislima o tome kako će vam biti kad zajedno po prvi put budete vodili ljubav. Brinete se da i ovaj trenutak bude sporiji i nježniji no inače.


Treći spoj

Svjesni ste činjenice da treći spoj vjerojatno završava u spavaćoj sobi. Masturbirate tik prije izlaska kako bi ostali razumni i donijeli racionalne odluke jer znate kako „neću brijati noge kako ne bih pala pod njegov utjecaj i pristala na seks“ ne pali nikad.


3 mjeseca

Dok masturbirate, najčešće razmišljate o tome kako vas on zadovoljava i to pali. Svaki put. Jer hej, bilo bi super kad bi to radio Chris Evans, ali vi ne znate što Chris Evans može. Chris Evans je možda loš. Vaš dečko, s druge strane...


6 mjeseci

Budući da se vaš život okreće oko toga koliko ste vaš dečko i vi dobri u seksu, masturbacija vam se čini potpuno nepotrebna. Dok masturbirate, ponekad razmišljate o onom slatkom konobaru koji pali u trenutku, ali ne biste nikad hodali s njim. Također, imate osjećaj da varate dečka iako je to potpuna glupost.


Godina dana

Znaš koliko si mu predana i znaš da on tijekom masturbiranja vjerojatno razmišlja o onoj plavuši u puloveru od kašmira koju ste vidjeli dok ste kupovali namirnice za večeru – zato bez krivnje razmišljate o Marku iz računovodstva (posebno onim danima kad nosi karirane košulje). Ništa strašno.


Godina i pol

Što ste više zajedno, to je potreba za masturbiranjem manja, što je odlično zbog seksa, ali ne tako odlično zato što svoje dragocjene minute pod tušem provodite masturbirajući u tajnosti kako orgazam ne bi bio cijela poanta vaše zajedničke večeri. Također počinjete zaključavati kupaonicu jer on nikad ne bi razumio da je tuš kabina odsada vaše sveto mjesto.


Dvije godine

Sad kad živite zajedno, imate osjećaj da ponovno živite kod svojih roditelja i svi se prave kao da nitko nikad ne masturbira. Jednom o tome započinjete razgovor i odlučite masturbirati zajedno što je iznenađujuće zabavno, ali nakon čega nastavljate gledati serije u prljavoj majici i trenirci. Poprilično neprivlačna situacija.


Tri godine

Riječi: „Idem masturbirati“ s lakoćom izlaze iz vaših ustiju po prvi put, a on niti ne diže pogled s TV-a jer vas razumije. Osim toga, on je to već napravio prije pet minuta dok je bio na WC-u, osim što nije imao potrebu hvaliti se iz vaše zajedničke kupaonice. To je ipak malo čudno.


Četiri godine

Upoznati se sa svojim rasporedom masturbiranja i gotovo ste u potpunosti naučili ne otvarati vrata u pogrešnom trenutku. Također ste usavršili stajanje ispred tih vratiju i imitiranja ometajućih smiješnih uzdisaja punu minutu prije nego vam je rekao da vas mrzi ili što god mu je u tom trenutku palo na pamet.


Pet godina

Vaš ljubavni i seksualni život je toliko čvrst da dobro poznajete listu celebritija koji ga inspiriraju u trenucima masturbiranja i odlazite zajedno pogledati film s bar jednom od njih ne bi li obogatili njegove fantazije. Osim toga, možete ga gurkati i zadirkivati u svakom trenutku kad se glumica pojavi i složiti se kako ćete biti jednako dobri i sljedećih pet godina ispunjenih masturbiranjem.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj