Zoë Kravitz za YSL!

21/08/2017

Kći Lennyja Kravitza može se pohvaliti novom životnom ulogom

YSL Beauté nam predstavlja novo lice svoje make-up divizije: mladu glumicu, glazbenicu, i kći Lennyja Kravitza, Zoë Kravitz, kao svoju globalnu ambasadoricu za makeup. Kao YSL-ova muza, Zoë je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s cool makeupom i savjete o stilu za aktivne mlade žene.

Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Variety u više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica.

ZOË KRAVITZ 1

Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji „Velike male laži“ televizijskog programa HBO (u kojoj glumi uz bok Nicole Kidman i Reese Witherspoon), oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta.

Najpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost.

Njezin Instagram profil broji 3 milijuna sljedbenika @ZOEISABELLAKRAVITZ.

ZOË KRAVITZ 2

YSL Beauté jedan je od mojih najomiljenijih brandova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i 'sirovijih' elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom“. izjavila je  Zoë povodom objave ove vijesti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj