Znate li tko je Taylor Hill?

15/07/2016

Ima samo 20 godina, a već ima 4 milijuna pratitelja na Instagramu i Snapchatu

Američki model Taylor Hill ima tek dvadeset godina, a već je sudjelovala u modnim kampanjama i revijama najslavnijih modnih kuća. Nedavno se pridružila ekskluzivnoj skupini „anđelica” koje promoviraju poznati američki brand donjeg rublja, postavši jedan od idola svoje generacije. Svojim je šarmom i mladenačkom svježinom osvojila urednike najprestižnijih modnih časopisa te krasi mnoge naslovnice. Radi s najvećim imenima modne fotografije, uključujući Merta Alasa i Marcusa Piggotta koji posljednje tri godine kreiraju vizuale za Lancôme. Taylor je nedavno debitirala u filmu The Neon Demon redatelja Nicolasa Windinga Refna.

Taylor Hill

Taylor Hill je djevojka prekrasnih, velikih plavih očiju uokvirenih upečatljivim obrvama, iskrenog i senzualnog osmijeha i prepoznatljivog rock chic stila – osvaja samopouzdanjem i spontanošću. Istinski je uzor generaciji energičnih mladih ljudi slobodnog duha koji je prate na društvenim mrežama Snapchat i Instagram, gdje ima preko 4 milijuna pratitelja. Taylor Hill sa svojim obožavateljima iz svih dijelova svijeta dijeli najuzbudljivije trenutke – od priprema za modne revije do glamuroznih crvenih tepiha i poznatog glazbenog festivala Coachella, gdje se zabavlja sa svojim poznatim prijateljicama, 'it' djevojkama.

Ikona generacije? Da, ali i puno više od toga. Ona je ponajprije slobodna mlada žena koja u paradoksima svakodnevice uspijeva pronaći sreću i pozitivnu energiju. Izvor je sreće i nadahnuća za mnoge žene – baš kao i sama bit Lancômeove vizije, kozmetičke kuće koje je upravo postala ambasadorica! Taylor Hill pronašla je svoje mjesto u galeriji snažnih, inspirativnih žena koje ispisuju priču o ljepoti još od samog osnutka kuće Lancôme.

„Vrlo sam uzbuđena i počašćena zbog suradnje s Lancômeom. Sviđa mi se vizija ovog ženskog branda. Uloga ambasadorice ogroman je uspjeh u mojoj karijeri, poput sna koji je postao stvarnost”, otkriva Taylor Hill.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj